A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

PoliFarbe Inntaler 1 l penészlemosó

1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
> hatékony megelőző és megszüntető védelem.
Nem értékelt
Elérhetőség: 15 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

PoliFarbe Inntaler 1 l penészlemosó

Alkalmazási terület:Alkalmas már penészes falak fertőzöttségének megszüntetésére, valamint a fertőzések kialakulásának a megelőzésére.Választék:0,5 literes szórófejes flakonban és 1 literes utántöltőben kapható.Felhasználás:Szilárd, tiszta, száraz és pormentes új felületre megelőzés céljából javasoljuk a Fungi penészlemosót ecsettel, szórással felhordani, 150-200 g/m2 mennyiségben. 2 óra száradási idő után kezdhető el a festés Fungi penészgátló belső falfestékkel.

 

Régi, penészes felület kezelése:

 

A Fungi penészlemosóval a falat alaposan át kell nedvesíteni, majd még nedvesen kell lekaparni a laza, málló részeket. Ha erősen fertőzött volt a felület, akkor a lemosást meg kell ismételni. Majd megfelelő száradás után lehet a vakolathibákat szükség szerint kijavítani, és az előkészített felületet Fungi penészgátló belső falfestékkel festeni. A lemosást szükség szerint 2-3 évente célszeru újra elvégezni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.Száradási idő: 20°C-on: 2 óraÁtfesthetőség: 20°C-on: 2 óraTárolás: 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!Minőségét megőrzi: 9 hónapigFelhordás: ecsettel, szórássalJavasolt rétegszám: új falfelületekre 1 réteg, penészes felületekre 2-3 rétegHígítás: nem megengedettKiadósság: 5-7 m2/liter egy rétegbenÖsszetétel:

Víz, biocidBiztonsági adatok:Tűzveszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Megfelelő védőkesztyűt és szem-/arcvédőt kell viselni. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.Szakvélemény: KERMI E-2004/001217-1

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.