Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
POLICOLOR nemesvakolat 25 kg fehér 1,5 mm kapart diszperziós homlokzati
20.290 Ft (15.976 Ft + ÁFA)

POLICOLOR nemesvakolat 25 kg fehér 1,5 mm kapart diszperziós homlokzati

20.290 Ft (15.976 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5998672114055

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

A terméket telephelyünkön tudja személyesen átvenni!

  • Időjárásálló felületet biztosít,
  • fokozott védelem az algák és penészek megtelepedése ellen,
  • lég- és páraáteresztő, nem repedezik.
Elérhetőség: 4 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

POLICOLOR nemesvakolat 25 kg fehér 1,5 mm kapart diszperziós homlokzati

A Poli-Farbe diszperziós homlokzati nemesvakolat korszerű, kiváló időjárásállóságú felületet biztosít, amely aktív hatóanyagainak köszönhetően fokozott védelmet biztosít az algák és penészek megtelepedése ellen, kedvezőtlen körülményeket biztosít a zuzmók növekedésének. Bevonata lég- és páraáteresztő, jól tapad, nem repedezik. Ha a vakolatot színezzük, a bevonat megfelelő színtartóságát jó fény- és időjárásálló színezőpaszták kiválasztásával biztosítsuk. A színtelen bázisvakolat színezés nélkül felhasználásra nem alkalmas, közepes vagy mély színtónusra színezhető.

Felhasználás:

Simított vakolatra vagy a Poli-Farbe homlokzati hőszigetelő rendszer zárórétegeként. Vízszintes felületekre, melyeken megállhat a víz (pl. ablakpárkány) nem alkalmazható. Vékonyvakolatként való felhasználásnál a falfelületnek tisztának, száraznak kell lennie. A port és a laza, málló részeket el kell távolítani a felületről. A bevonat felhordása során a falfelület és a környezet hőmérsékletének +10°C és +25°C között kell lennie. Tűző napon, esőben, erősen párás, vagy szeles időben kerüljük a vakolat felhordását, vagy alkalmas módon – pl. takarással, árnyékolással – védjük a frissen felhordott vakolatot a kedvezőtlen környezeti hatásoktól.

Simított vakolatra, alapozó rétegként alkalmazzunk Inntaler Diszperziós mélyalapozót. Teljes homlokzati hőszigetelő rendszer esetében Poli-Farbe vékonyvakolat alapozót alkalmazzunk.

Erősebb színűre színezett vakolatok alá 2. rétegként javasolt a megfelelő színre színezett Poli-Farbe vékonyvakolat alapozó használata a tökéletes fedés biztosítására.

A vakolatot ezután hordjuk fel. Felhasználás előtt a vakolatot alaposan fel kell keverni. A felhordást a szemcseméretnek megfelelő vastagságban végezzük rozsdamentes acélsímítóval. A kívánt struktúrát a még nedves vakolaton alakítjuk ki műanyag simítóval. Egybefüggő felületeken egy munkafolyamatban végezzük a vakolat felhordását, hogy ne keletkezzen munkahézag. A szerszámokat a munkavégzés során folyamatosan tisztítsuk meg vízzel minden rövidebb leállás előtt. Hőszigetelő rendszer kialakítása során sötét színű nemesvakolatot csak kis felületen alkalmazzunk, mert erős napsütés hatására a hőszigetelő rendszer túlzott felmelegedését okozhatja, ami annak élettartalmát lerövidíti. Munkavégzés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt vakolat csak agresszív oldószerrel távolítható el. Az egy vödörnél több anyagigényű felület vakolása esetén, a felületre felhasznált teljes mennyiség homogenizálása szükséges. Extrém körülmények között algásodás, fakulás megjelenhet.

Felhordás: rozsdamentes acélsimítóval, műanyag símítóval.

Anyagszükséglet: 1 mm: 1,5-1,6 kg/m². 1,5 mm: 2,15-2,3 kg/m². 2 mm: 2,8-3 kg/m². 2,5 mm: 3,6-3,8 kg/m². 3 mm: 4,3-4,5 kg/m². A felhordott anyag mennyisége a felület minőségétől függően változik.

Összetétel: kálcium-karbonát, műanyag diszperzió, pigment, víz, festékadditív, biocid.

Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes.

Tárolás: 10-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig.

 

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.