Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pinty Plus vízbázisú akril aer 400 ml RAL 5017 kék

Ár:
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!


> Vízbázisú festék gyors száradási idővel

> Magas a fedőképessége és fényes

> Egységes felszínt érhetünk el vele

> Minden felületre használható, akár polisztirolra is

Alkalmazható beltérre és kültérre is


Cikkszám: 00001000020000100085
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: NOVASOL TRADING Kft.
Színek
Kiszerelések
400 ml

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

PINTY PLUS Aqua 400 ml RAL 5017 kék

Vízbázisú festék gyors száradási idővel. A vízbázis miatt a termék kíméletesebben hat az egészségre és a környezetre, mint az oldószeres spray-k, szinte szagtalan és nem egészségkárosító. Magas a fedőképessége és fényes. Egységes felszínt érhetünk el vele. Ez egy új generációs vízbázisú spray, mely minden felületre használható. Alkalmazható beltérre és kültérre is, akár polisztirolra is. A felfújás utáni negyedórában szinte minden felületről eltávolítható szappannal és vízzel. Technikai adatok: kiszerelés: 520cc= 1,40 m2, Felületi száradási ideje 1 óra, teljes száradási ideje 24 óra. Átfesthető: 5 perc elteltével.

Felhasználás:

A festendő felület szempontjából elengedhetetlen hogy száraz legyen, valamint tiszta (por- és zsírmentes). A flakont legalább 1 percig rázni kell, amíg a benne lévő golyókat meg nem halljuk (kivétel ezalól a lakk, mert az nem tartalmaz golyókat). A festéket 25-30 cm-ről kell a festeni kívánt felületre fújni, először vízszintesen, majd függőlegesen is. Célszerűbb, hogyha egy vastag réteg helyett két vékonyabbat viszünk fel, így elkerülhető a festék megfolyása, és a felület is sokkal egységesebb és simább lesz. A festés végén a flakont tartsuk fejjel lefelé és addig fújjunk vele, amíg csak gáz jön a belőle, így kitisztul a szórófej és később is használható lesz a spray. Fontos, hogy a helyiség, ahol használjuk a terméket jól szellőztethető legyen, valamint áram alatt lévő készülékeken ne alkalmazzuk!

Néhány tipp:

A felülethez megfelelő alapozót kell használnunk ahhoz, hogy jobb legyen a tapadás, és megfelelőbb végeredményt kapjunk. 

Az újrafesteni kívánt falról a pergő részeket távolítsuk el, valamint a jobb tapadás érdekében a régi festéket finom csiszolóval csiszoljuk le.

A régi festéknyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót ajánljuk.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés