A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

PINTY PLUS Tech jelölő spray 500 ml T118 kék

2.850 Ft (2.244 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 8429576174007

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • fluoreszkáló jelölő spray, topográfiai jelzések ideiglenes jelölésére, szinte bármely felületen

  • alacsony hőmérsékleten is használható, 360º fokban fújható  

  • jól látható festék, könnyen olvashatóvá teszi a számokat, betűket

  • matt fluoreszkáló színek  •  
  •  
Elérhetőség: 1 db raktáron
Nem értékelt

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

PINTY PLUS Tech jelölő spray 500 ml T118 kék

PINTY PLUS Tech jelölő spray 500 ml T118 kék

 

Fluoreszkáló jelölő spray, topográfiai jelzések ideiglenes jelölésére, szinte bármely felületen. Alacsony hőmérsékleten is használható, 360º fokban fújható. Jól látható festék, könnyen olvashatóvá teszi a számokat, betűket. Matt fluoreszkáló színek.

 

Alkalmazás: topográfiai jelzésekre, földmérési munkáknál, bányászati munkáknál, kőbányákban, építkezéseken, közmunkáknál, autópályák - autóutak karbantartásánál, rendezvényeken, egyéb díszítésekhez és általában ipari felhasználásra ajánlott (pl. aszfalton, betonon, kövön, homokon, fán, fémen, stb.).

 

Technikai jellemzők: kiszerelés: 650cc (500ml) = 2 m2, teljes száradás: 10 perc.  

 

Felhasználás:

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat. Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helyiségben alkalmazzuk! Tippek: használat után töröljük meg egy papírral vagy ronggyal a szórófejet, elkerülve a beszáradását.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.