A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

PINTY PLUS horganyspray G151 arany 400 ml

Ár:
2.150 Ft (1.693 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!


> alumínium alapú fényes korróziógátló alapozó

> magas antioxidáns védelem a fémfelületekre (pl. fém szerkezetek, rácsok, tartályok, mezőgazdasági gépek, vasúti eszközök, csövek, rögzítések)  

> ideális hegesztési helyek javítására illetve hegeszthető


> nagyszerűen ellenáll az időjárásnak


> gyorsan szárad

 

 A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a készleten lévő termékekre vonatkoznak.
Gyártó cikkszám: 739
Cikkszám: 00001000020000400004
Elérhetőség: Raktáron, azonnal elvihető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: NOVASOL TRADING Kft.

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

PINTY PLUS horganyspray 400 ml G151 arany


Alumínium alapú fényes korróziógátló alapozó. Magas antioxidáns védelem a fémfelületekre. Nagyszerűen ellenáll az időjárásnak. Gyorsan szárad. Alkalmazás: fémfelületek rozsda elleni védelmére, pl. fém szerkezetek, rácsok, tartályok, mezőgazdasági gépek, vasúti eszközök, csövek, rögzítések. Ideális hegesztési helyek javítására illetve hegeszthető. Technikai jellemzők: kiszerelés: 520cc (400ml)= 2 m2, száradás: teljes 15 perc, átfesthető: 30 perc.


Felhasználás:


A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes. Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót). Fújjuk 25-30 cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt. Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helyiségben alkalmazzuk! Tippek: festett felület esetén a pergő részeket távolítsuk el, a régi festéket pedig finom csiszolóval csiszoljuk meg a jobb tapadás érdekében. Régi festék vagy festéknyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót javasoljuk. A tökéletes végeredmény érdekében használjunk PINTY PLUS EVOLUTION vagy BASIC fedőfestéket.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés

DANUBIUS play