Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PINTY PLUS Evolution fluoreszkáló festék 400 ml F107 piros

Ár:
1.290 Ft (1.016 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 8429576118209

> fluoreszkáló akril matt festék

 

> kül- és beltérre egyaránt használható

 

> szinte minden felületre (fa, fém, karton, papír, üveg és a műanyagok többsége).

 

> megfelelő fluoreszkáló hatás elérése érdekében alapozóként PINTY PLUS evolution Ral 9016-os akril spray használata javasoltSzínek
Kiszerelések: 400 ml

Leírás és Paraméterek

PINTY PLUS Evolution fluoreszkáló festék 400 ml F107 piros

 

Fluoreszkáló akril matt festék. Alkalmazás: kül- és beltérre egyaránt használható, szinte minden felületre (fa, fém, karton, papír, üveg és a műanyagok többsége). Megfelelő fluoreszkáló hatás elérése érdekében alapozóként használjunk PINTY PLUS evolution Ral 9016-os akril spray-t 2 vékony rétegben, majd száradás után fújjuk rá a fluoreszkáló festéket. Technikai jellemzők: kiszerelés: 520cc = 1 m2, száradás: 5 perc, teljes 15 perc, átfesthető: 15 perc után.

 

Felhasználás:

 

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes. Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót). Fújjuk 25-30 cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt. Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helyiségben alkalmazzuk! Tippek: a megfelelő végeredmény és jobb tapadás érdekében használjunk a felülethez megfelelő alapozót. Festett felület esetén a pergő részeket távolítsuk el, a régi festéket pedig finom csiszolóval csiszoljuk meg a jobb tapadás érdekében. Régi festék vagy festéknyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót javasoljuk. A maximális fluoreszkáló hatás elérése érdekében használjunk PINTY PLUS EVOLUTION fehér sprayt két vékony rétegben, majd erre használjuk a kiválasztott színt.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés