A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

PINTY PLUS Evolution fluoreszkáló festék 400 ml

Ár:
1.290 Ft (1.016 Ft + ÁFA)

> Fénytelen fluoreszkáló akril festék

> Alkalmazható beltérre és kültérre is

> Az alábbi felületeken alkalmazható:fa, fém, karton, papír, üveg és jó néhány műanyagfajta

> Alapozóként PINTY PLUS Evolution Ral 9016-os akril spray használatát ajánljuk, így megkapjuk az ideális fluoreszkáló hatást


A beszerzési árak folyamatos változása miatt,
az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.
Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

PINTY PLUS Evolution fluoreszkáló festék 400 ml

PINTY PLUS Evolution fluoreszkáló festék 400 ml F107 piros

Fénytelen fluoreszkáló akril festék. Alkalmazható beltérre és kültérre is. Az alábbi felületeken alkalmazható:fa, fém, karton, papír, üveg és jó néhány műanyagfajta. Alapozóként PINTY PLUS Evolution Ral 9016-os akril spray használatát ajánljuk, így megkapjuk az ideális fluoreszkáló hatást. Technikai adatok: kiszerelés: 520cc = 1 m2, teljes száradási idő: 15 perc, átfesthető: 15 perc után.

Felhasználás:

A festendő felület szempontjából elengedhetetlen hogy száraz legyen, valamint tiszta (por- és zsírmentes). A flakont legalább 1 percig rázni kell, amíg a benne lévő golyókat meg nem halljuk (kivétel ezalól a lakk, mert az nem tartalmaz golyókat). A festéket 25-30 cm-ről kell a festeni kívánt felületre fújni, először vízszintesen, majd függőlegesen is. Célszerűbb, hogyha egy vastag réteg helyett két vékonyabbat viszünk fel, így elkerülhető a festék megfolyása, és a felület is sokkal egységesebb és simább lesz. A festés végén a flakont tartsuk fejjel lefelé és addig fújjunk vele, amíg csak gáz jön a belőle, így kitisztul a szórófej és később is használható lesz a spray. Fontos, hogy a helyiség, ahol használjuk a terméket jól szellőztethető legyen, valamint áram alatt lévő készülékeken ne alkalmazzuk!

Néhány tipp:

A felülethez megfelelő alapozót kell használnunk ahhoz, hogy jobb legyen a tapadás, és megfelelőbb végeredményt kapjunk. 

Az újrafesteni kívánt falról a pergő részeket távolítsuk el, valamint a jobb tapadás érdekében a régi festéket finom csiszolóval csiszoljuk le.

A régi festéknyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót ajánljuk.

Alapozóként (hogy megkapjuk az ideális fluoreszkáló hatást) a PINTY PLUS EVOLUTION fehér sprayt használjunk két vékony rétegben, majd erre vigyük fel a kiválasztott színt.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Keresés

DANUBIUS play