Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PINTY PLUS Evolution akril festék 400 ml selyemfényű RAL 9010 fehér

Ár:
1.190 Ft (937 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

> Akril festék standard RAL színekben, extra gyors száradási idővel
> Alkalmazható beltérre és kültérre is
> Egységes, egyenletes magas fényű réteget képez, ideális védelmet nyújt
> Az alábbi felületeken alkalmazható: fa, fém, kő, papír, karton és jó néhány műanyagfajta
> Optimális olyan felületek festésére, melyek gyors száradást igényelnek


Cikkszám: 00001000020000100125
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Novasol Spray Magyarország
Színek
RAL 9010 selyemfényű fehér
Kiszerelések: 400 ml

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

PINTY PLUS Evolution akril festék 400 ml selyemfényű RAL9010 fehér

Akril festék standard RAL színekben, extra gyors száradási idővel. Alkalmazható beltérre és kültérre is. Egységes, egyenletes magas fényű réteget képez, ideális védelmet nyújt.  Az alábbi felületeken alkalmazható: fa, fém, kő, papír, karton és jó néhány műanyagfajta. Optimális olyan felületek festésére, melyek gyors száradást igényelnek. Autók, csövek, ipari, hajózási és háztartási felszerelések felületének átfestésére és javítására egyaránt felhasználható. Technikai adatok: kiszerelés: 270cc (200ml) = 1 m2, 520cc(400ml) = 2 m, teljes száradási ideje: 15 perc, átfesthető: 5 perc elteltével.  

Felhasználás:

A festendő felület szempontjából elengedhetetlen hogy száraz legyen, valamint tiszta (por- és zsírmentes). A flakont legalább 1 percig rázni kell, amíg a benne lévő golyókat meg nem halljuk (kivétel ezalól a lakk, mert az nem tartalmaz golyókat). A festéket 25-30 cm-ről kell a festeni kívánt felületre fújni, először vízszintesen, majd függőlegesen is. Célszerűbb, hogyha egy vastag réteg helyett két vékonyabbat viszünk fel, így elkerülhető a festék megfolyása, és a felület is sokkal egységesebb és simább lesz. A festés végén a flakont tartsuk fejjel lefelé és addig fújjunk vele, amíg csak gáz jön a belőle, így kitisztul a szórófej és később is használható lesz a spray. Fontos, hogy a helyiség, ahol használjuk a terméket jól szellőztethető legyen, valamint áram alatt lévő készülékeken ne alkalmazzuk!

Néhány tipp:

A felülethez megfelelő alapozót kell használnunk ahhoz, hogy jobb legyen a tapadás, és megfelelőbb végeredményt kapjunk. 

Az újrafesteni kívánt falról a pergő részeket távolítsuk el, valamint a jobb tapadás érdekében a régi festéket finom csiszolóval csiszoljuk le.

A régi festéknyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót ajánljuk.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés