Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MUREXIN BFK 02 alap ragasztóhabarcs 25 kg

Ár:
1.450 Ft
1.304 Ft (1.027 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Cikkszám: 00003000150000000016
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: MUREXIN Építőanyaggyártó és Kereskedelmi Kft

Leírás és Paraméterek

MUREXIN BFK 02 alap ragasztóhabarcs 25 kg

Normál minőségű ragasztóhabarcs. Víz- és fagyálló. Kis- és közepes méretű (500 cm2) nedvszívó kerámialapok ragasztására falon és aljzaton, beltérben és fedett kültérben. Anyagszükségletkb 3-5 kg/m2

Bedolgozás:

Javasolt szerszám: elektromos keverőgép, megfelelő méretű keverőedény, kőműves kanál, szivacs. A fogazott glettvas fogazatmérete a burkolatnak megfelelő legyen. Az alapfelületnek szilárdnak, pormentesnek, száraznak, festék- és leválasztószer maradványoktól mentesnek, olaj- és zsírmentesnek kell lennie, az érvényes előírásoknak megfelelően.

Megfelel: betonra, cementesztrichre, cementbázisú készvakolatra, könnyűbetonra, lakókörnyezetben.

Nem megfelelő: fára, fémre, műanyagra, gipszes alapfelületre és minden olyan cementbázisú aljzatra, melynek zsugorodása még nem fejeződött be.

Keverés: a csemperagasztót a keverővízhez adagoljuk, lassú fordulatú gépi keverő-berendezéssel (keverőszárral) csomómentes masszává keverjük. Keverési idő kb. 3 perc. 15 percig állni hagyjuk, majd újból átkeverjük. Keverési arány: kb. 8 liter víz (megfelel kb. 0,32 l/kg) minden 25 kg Murexin BFK 02 ALAP ragasztóhabarcshoz

Feldolgozás:

Először a ragasztóból vékony kontakt réteget kell felhordani, majd a csemperagasztót fogazott glettvassal 45 - 60° -ban megdöntve, egyenletes rétegvastagságban hordjuk fel a még nedves felületre és a burkolólapokat ragasztási (nyitott) időn belül, enyhén eltolva, a felületre nyomást gyakorolva helyezzük el. A ragasztóhabarcsos éleket, fugákat nedves szivaccsal azonnal tisztítsuk meg. Ismeretlen tulajdonságú burkolólapoknál próbaragasztás javasolt.

Utókezelés: az elkészült burkolatot kb. 24 óráig védjük a mechanikai terheléstől. (Ne járkáljunk rajta!)

 


A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés