A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Motorblokk lemosó 1 l Kemikál

2.350 Ft (1.850 Ft + ÁFA)

  • Vízzel emulgeálható,

  • szerves oldószereket tartalmazó,

  • olaj- és zsíroldó folyadék

Nem értékelt
Elérhetőség: 18 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

Motorblokk lemosó 1 l Kemikál

ALKALMAZÁSI TERÜLET


Előnyösen alkalmazható különböző gépjárművek motorblokkjainak, sebességváltóinak tisztítására. Összetétele alapján alkalmas gépek, alkatrészek, minden olyan egyéb tárgy tisztítására, melyeken olajos, zsíros iszaplerakódások, szennyeződések találhatók.


 


FELHASZNÁLÁS MÓDJA


Hordjuk fel a terméket a tisztítandó felületre olyan mennyiségben, hogy a rajta lévő szennyeződés jól átitatódjon. A felhordás történhet mártással, ecseteléssel, szórással. 15-20 perc várakozási idő után a fellazított szennyeződés erős vízsugárral (célszerűen nagynyomású mosóberendezéssel) eltávolítható. Használata során a termék nem okoz kárt a műanyag és gumi alkatrészekben.


A tisztítás során keletkező emulzió alumínium-szulfát vagy kalcium-klorid adagolásával megbontható.


 


TÁROLÁS: Száraz, hűvös, jól szellőző helyen, hőhatástól, gyújtóforrástól, élelmiszertől távol, gyermekektől elzárva tárolandó. A tároló helyen és annak környezetében dohányozni és nyílt lángot használni tilos! Tűzveszélyességi osztály: Robbanásveszélyes osztály.


 


SZAVATOSSÁGI IDŐ: Előírt tárolás esetén minőségét korlátlan ideig megőrzi.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.