A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

MAPEI Mapegrout BM A+B 29,7 kg cementkötésű betonjavító habarcs

13.490 Ft (10.622 Ft + ÁFA)

A TERMÉKET TELEPHELYÜNKÖN TUDJA SZEMÉLYESEN ÁTVENNI!


  • Kétkomponensű,

  • Alacsony rugalmassági modulusú

  • Cementkötésű betonjavító habarcs

Nem értékelt
Elérhetőség: 1 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

MAPEI Mapegrout BM A+B 29,7 kg cementkötésű betonjavító habarcs

Kétkomponensű, alacsony rugalmassági modulusú cementkötésű betonjavító habarcs.A Mapegrout BM enyhe teherfüggő alakváltozásnak, hőingadozási ciklusnak vagy különösen kedvezőtlen klimatikus feltételeknek kitett megrongálódott betonszerkezetek felületi javítására ajánlott. A Mapegrout BM alkalmas hídgerendák, pillérek, erkély homlokfelületek és előregyártott szerkezeti elemek javítására is. A Mapegrout BM nagyon jó vízzáró tulajdonságú, ezért alkalmas csatornák, medencék és általában vízügyi létesítmények javítására. A Mapegrout BM alacsony rugalmassági modulusa miatt közepes szilárdságú betonok javítására ajánlott. A Mapegrout BM zsaluzat nélkül, függőleges felületekre vagy mennyezetre is bedolgozható vakolókanállal vagy vakológéppel, legfeljebb 35 mm vastagságban. Az aljzat legyen szilárd, tömör és megfelelően érdes. A Mapegrout BM-et előzetesen vízzel mattnedvesített aljzatra dolgozza be. A Mapegrout BM javítóhabarcsot Mapecure SRA belső utókezelő szer hozzáadása nélkül is el lehet készíteni; ilyenkor a megszilárdulás nem optimális körülmények között megy végbe. A Mapegrout BM teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R4 osztályú szerkezeti habarcsokra előírt alapvető követelményeket.Anyagszükséglet 

kb. 21 kg/m2 rétegvastagság cm-enként.Kiszerelések 

vákuumozott polietilén 25 kg-os zsákok + 4,7 kg-os kannák.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
DANUBIUS play