A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

LAZURÁN univerzális beltéri lakk sf. 0,75 l

2.690 Ft (2.118 Ft + ÁFA)
Univerzálisan alkalmazható oldószeres, selyemfényű beltéri lakk. Elsősorban bútorok, de egyéb beltéri fafelületek, úgymint fatáblák, lambériák, polcok, fakorlátok dekoratív lakkozására ajánljuk. A bevonat jól tapad, az általános háztartási tisztítószereknek ellenáll. Új és régi felületeken egyaránt használható. Pácolt felületek lakkozása esetén végezzen próbát!
Nem értékelt
Elérhetőség: 1 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

LAZURÁN univerzális beltéri lakk sf. 0,75 l

Tulajdonságok:


Selyemfényű, megfelelően terülő, alkidgyanta kötőanyagú színtelen lakk. Aromás szénhidrogéneket nem tartalmaz. Megfelelően előkészített natúr vagy pácolt beltéri fafelületek bevonataként alkalmazható.


 


Az alkalmazás feltételei:


A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A nem megfelelően felkevert lakk, különösen a selyemfényű változat a felhasználás során eltérő fényességű felületeket adhat. Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti és + 25°C feletti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.


 


Az alapfelület előkészítése:


A festendő felület legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített. A festendő faanyag max. 5% nedvességtartalmú lehet. A rétegek között a felületet finoman meg kell csiszolni.


 


Új fafelületek előkészítése:


A festendő fafelületet finom csiszolóvászonnal meg kell csiszolni, majd portalanítani. Külső térben alkalmazandó felületeknél Lazurán Univerzális faanyagvédőszerrel kell kezelni megelőző védelem céljából. A faanyagvédőszer száradása után a felületet Lazurán Univerzális beltéri lakkal lehet átvonni.


 


Régi, már lakkozott felületek előkészítése:


A korábban már lakkozott fafelületet alaposan csiszoljuk meg, portalanítás után vonjuk át Lazurán Univerzális beltéri lakkal.


 


Pácolt fafelületek előkészítése:


Az előzetesen pácolt fafelületeken a lakkozás előtt egy kevésbé látható felületen végezzünk próbafestést annak megállapítására, hogy a lakk az alkalmazott páccal összefér-e.


 


Beállítások szóráshoz:


Szóráshoz a szórási paramétereket az adott géptípushoz kell beállítani.


Irányadó beállítások airless szóráshoz:


fúvóka: 0,009”-0,011”


nyomás: 180-200 bar


fúvókaszög: 25o – 65o


hígítás nem szükséges

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
DANUBIUS play