A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

Lazurán kétkomponensű magasfényű parkettlakk A 3 l

Ár:
8.190 Ft (6.449 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!  • kopásálló kétkomponensű parkettlakk

  • tükörsima felületet adA beszerzési árak folyamatos változása miatt,
az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.
Gyártó cikkszám: 312499
Cikkszám: 00001000050002000003
Elérhetőség: 4 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: PPG Trilak Kft

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!Lazurán kétkomponensű magasfényű parkettlakk A 3 lA LAZURÁN Kopásálló kétkomponensű parkettlakk rendszer „A” komponense csak a LAZURÁN Kopásálló kétkomponensű parkettlakk „B” komponensével együtt használható. Tükörsima felületet ad.


Felhasználás:


A bevonandó felület viaszmentes, gyalult vagy csiszolt, száraz és pormentes legyen. Jelentős megtakarítás érhető el, ha a még nem lakkozott parketta felületére először LAZURÁN parkettlakk alapozót viszünk fel, ami megakadályozza a lakkréteg túlzott sötétedését is. A felület teljes bevonása előtt minden esetben lakkozási próbát kell végezni a LAZURÁN Kopásálló kétkomponensű parkettlakk “A“ és “B“ 3:1 térfogatarányú keverékével. Sötétedés vagy színelváltozás fellépése azt jelenti, hogy a csiszolás, illetve alapozás nem volt megfelelő. Felületkezelt új szalagparkettára a LAZURÁN Kopásálló kétkomponensű parkettlakk használata nem javasolt. Felhordása ecseteléssel, hengereléssel történik 10-25 °C hőmérsékletű felületre.


Legfontosabb tulajdonságok:  • Hígíthatóság: Lazurán Univerzális Parkettlakk hígító

  • Kiadósság: 10 m2/liter

  • Kiszerelések: A: 1,87 lit; 3 lit; 21 lit B: 0,63 lit;1 lit; 3,5 lit A+B: 0,75 lit

  • Javasolt rétegszám: 2 réteg

  • Száradási idő: 6 óra

  • Átfesthetőségi idő: 8 óra
 A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés

DANUBIUS play