A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

KORANT rozsdaátalakító festék 5 l

19.200 Ft (15.118 Ft + ÁFA)

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • kémiai rozsdaátalakító és fekete felületi bevonatot létesítő festékkülönlegesség
  • egy műveletben elérhetjük a kialakult rozsda átalakítását, valamint egy átmeneti korrózióálló védőréteg képződését
  • kül- és beltéri felhasználásra

  •  
Nem értékelt
Elérhetőség: 7 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

KORANT rozsdaátalakító festék 5 l

KORANT rozsdaátalakító festék 5 l

Kémiai rozsdaátalakító és fekete felületi bevonatot létesítő festékkülönlegesség. Alkalmas vas és acéltárgyak, gépek, szerelvények rozsdamentesítésére, felületi bevonat kialakítására. A készítménnyel egy műveletben elérhetjük a kialakult rozsda átalakítását, valamint egy átmeneti korrózióálló védőréteg képződését.

Felhasználás:

Az előkészített felületre ecsettel, mártással vagy szórással 2 rétegben vigyük fel az előzetesen felkevert készítményt. Az első rétegnél 5-30% vízzel hígíthatjuk a szert, a második réteg már nem hígítható. A két réteg közötti száradási idő kb. 1 óra. A bevonat színe száradás után fekete. Hatását fémes, illetve rozsdás felületen fejti ki, ezért az előzőleg már lefestett felületeken csak a rozsdásodott részeket kezeljük. Kültéri igénybevétel esetén időjárásálló zománcfestékkel át kell festeni.

Kiadósság: 100-150 g/m2, kiszerelés: 500 ml – műanyag flakonban vagy 5 literes kiszerelésben is.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.