A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Ioncserélt víz 1 l (akkuvíz) Klorid

290 Ft (228 Ft + ÁFA)

  • Az ioncserélt vagy más néven desztillált víz alkalmas kamionook, teherautók, autóbuszok, személyautók és munkagépek szélvédőmosó- és hűtőfolyadékának hígitására!

  • Alkalmas továbbá savas ólomakkumulátorok, párologtatók, gőzvasalók és egyéb háztartási gépek utántöltésére is.

  • A desztillált víz desztillációs eljárással nyert ionmentes tiszta víz, mely nem, illetve nagyságrendekkel kisebb mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, mint a kommunális fogyasztásra használt ivóvizek.

  • A desztillációs eljárásnak köszönhetően az ioncserélt víz vízkőmentes, ezért száradást követően nem hagy nyomot a jármű szélvédőjén, valamint nem tömíti el a szélvédőmosó fúvókákat és nem teszi tönkre a jármű és a háztartási gépek alkatrészeit.

Nem értékelt
Elérhetőség: 84 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

Ioncserélt víz 1 l (akkuvíz) Klorid

Az ioncserélt vagy más néven desztillált víz alkalmas kamionook, teherautók, autóbuszok, személyautók és munkagépek szélvédőmosó- és hűtőfolyadékának hígitására! Alkalmas továbbásavas ólomakkumulátorok, párologtatók, gőzvasalók és egyéb háztartási gépek utántöltésére is.


A desztillált víz desztillációs eljárással nyert ionmentes tiszta víz, mely nem, illetve nagyságrendekkel kisebb mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, mint a kommunális fogyasztásra használt ivóvizek.


A desztillációs eljárásnak köszönhetően az ioncserélt víz vízkőmentes, ezért száradást követően nem hagy nyomot a jármű szélvédőjén, valamint nem tömíti el a szélvédőmosó fúvókákat és nem teszi tönkre a jármű és a háztartási gépek alkatrészeit.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
DANUBIUS play