Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
HÉRA Színezőpaszta és festék 125 ml - 609 Avokado
1.190 Ft
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 17%

HÉRA Színezőpaszta és festék 125 ml - 609 Avokado

1.190 Ft
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 17%
Vonalkód: 5996281079321

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • Kiváló minőség
  • Élénk színárnyalatok 
  • Kül- és beltéri diszperziós fal- és homlokzatfestékek színezésére
  • Önmagában is alkalmazható falfesték
  • Díszítőfestéshez, falfestmények készítéséhez is
Elérhetőség: 19 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

HÉRA Színezőpaszta és festék 125 ml - 609 Avokado

Alkalmazási terület
Diszperziós-, mész- és szilikátfestékek utólagos színezésére, beltérben minden szín, kültérben meghatározott színek önálló és kevert alkalmazásával. Belső térben önálló festékként is alkalmazható. 

A színezendő festék előkészítése
A színezendő festék legyen szobahőmérsékletű, homogén, a színezés előtt jól keverje fel.

Diszperziós festékek színezése: beltéri diszperziós festékekhez korlátlanul, kültéri festékekhez max. 10% mennyiségben adagolható. A bekeverés előtt a Héra Színezőpasztát és festéket jól rázza fel, homogenizálja, majd kis részletekben, folyamatos keverés mellett adagolja a színezendő festékhez. Belső térben minden szín alkalmazható, diszperziós homlokzatfestékekhez azonban a megfelelő UV-állóság elérése miatt csak a következő színeket adagolja: 300 Fekete, 450 Okker, 500 Barna, 507 Mandula, 600 Zöld, 700 Kék, 780 Levendula

Szilikátfesték színezése: a Héra Páraáteresztó szilikátfesték színezése maximum 3% Héra Színezőpaszta és festék adagolásával történhet az előzőekben leírt módon. Erre alkalmas színek: 300 Fekete, 450 Okker, 500 Barna, 600 Zöld, 700 Kék

Mészfestékek színezése: a Héra Mészfesték maximum 3% Héra színezőpaszta és festékkel színezhető. Mind a beltéri, mind pedig a kültéri felhasználásnál a következő színek alkalmazhatók: 300 Fekete, 450 Okker, 500 Barna, 600 Zöld, 700 Kék. A színezést úgy végezze, hogy a színezőt kis mennyiségű vízzel felhígítja, majd a hígított anyagot apránként, folyamatos keverés mellett adagolja a mészfestékbe. A beszínezett mészfestéket azonnal fel kell használni, tárolni nem lehet. 

Önálló beltéri festékként alkalmazva
A festendő felület legyen por- és szennyeződésmentes, hordképes. Alapozzon a felület szívóképességének megfelelően Héra Falfix diszperziós mélyalapozóval. Az alapozó száradása után Héra Színezőpaszta és festék felhordása hígítatlan állapotban, kisebb felületek esetén ecsettel, nagyobb felületek esetén akár hengerrel is történhet.

Felhasználás

Anyagelőkészítés, hígítás: a terméket a feldolgozás előtt alaposan keverje fel. A Héra színezőpaszta és festék felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, hígítása nem szükséges. 

Felhordás módja: akril ecsettel, hengerrel.

Színezhetőség: az egyes színek egymással keverhetők. 

Megjegyzés: a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

Tanácsok, ajánlások, speciális tudnivalók, egyebek

Az erősen lúgos mészfestékek a színezés után tárolva hajlamosak koagulálni, azaz olyan nagymértékben besűrűsödni, ami felhasználásukat lehetetlenné teszi. Soha se tároljon Héra Színezőpasztával színezett mészfestéket, azt minden esetben azonnal használja fel.

A szerves pigmenteket tartalmazó Héra Színezőpaszta és festék nem rendelkezik megfelelő fényállósággal. Külső térben, homlokzatfestékek színezésére csak az ajánlott színeket használja. Ha így nem tud megfelelő színű terméket előállítani, válasszon inkább a gépi színkeverést.

Amennyiben nagyobb mennyiségű (több mint egy kiszerelési egység) festéket kell beszíneznie, öntse ki az egész színezendő mennyiséget egy nagyobb edénybe és egyszerre színezze meg. Ha ezek után a festéket megfelelően homogenizálja, elkerülhető a színeltérés.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.