A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

HÉRA szinezőpaszta 500 ml 450 okker

3.590 Ft (2.827 Ft + ÁFA)


  • Kiváló minőségű színezőpaszta és festék  • Kül- és beltéri diszperziós fal és homlokzatfestékek színezésére korlátlan mennyiségben használható.  • Önmagában is alkalmazható homlokzat- és falfesték


Nem értékelt
Elérhetőség: 2 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

HÉRA szinezőpaszta 500 ml 450 okker

Termékleírás
- Diszperziós-, mész- és szilikátfestékek színezését tervezed?- Beltérben és külső falfelületeken egyaránt alkalmazható színezőpasztát keresel?Megtaláltad!

 Mit ad Neked a Héra színezőpaszta és festék?


Kiváló színező erőt, egyenletes, matt és esztétikus felületet. Beltériben történő alkalmazáskorhoz minden színárnyalatbanben önálló festékként is használható, kültéri alkalmazáshoz esetén bizonyos színek használatát javasoljuk a színfakulás elkerülése érdekében. Ezeket a a meghatározott színeket önállóan vagy összekeverve is használhatod.

 Diszperziós festéket színezel?


- Bekeverés előtt rázd fel a színezőpasztát!- Apránként, folyamatosan adagold a színezendő, szobahőmérsékletű és homogénre kevert festékhez (beltérben korlátlanul, kültéri festékekhez max. 10 %  mennyiségben)!- Beltéri alkalmazáshoz a teljes színskáláról választhatsz, UV-álló homlokzatfestéshez a következő színeket használd: 300 Fekete, 450 Okker, 500 Barna, 507 Mandula, 600 Zöld, 700 Kék, 780 Levendula.

 Szilikátfestékhez használod?


A Héra páraáteresztó szilikátfestékhez a színezőpaszta max. 3 % -ban keverhető a fentebb leírt módon. Szilikátfesték szinezésére alkalmas színek a következők: 300 Fekete, 450 Okker, 500 Barna, 600 Zöld, 700 Kék.

 Mészfestékhez kevered?


A színezőpasztát kis mennyiségű vízzel higítsd, majd apránként, folyamatos keverés mellett adagold a mészfestékhez.Fontos: az erősen lúgos, beszínezett mészfesték összecsomósodik; annyit keverj be, amennyit felhasználsz.A Héra mészfestékhez max. 3 % színezőpasztát keverj. Mindkét esetben a 300 Fekete, 450 Okker, 500 Barna, 600 Zöld, 700 Kék paszta a legoptimálisabb.

 Önálló beltéri festékként használod?


- +5 C fok alatt nem alkalmazható, ez alatt a levegő/anyag/alapfelület hőmérséklete egyaránt értendő.- Vizsgáld meg és készítsd elő a festendő felületet: legyen por és szennyeződésmentes, hordképes!- A felület szívóképességének megfelelően Héra Falfix mélyalapozóval dolgozz!-   A színezőpaszta felhasználásra készen, 0,5l és 0,125l műanyag tubusban kerül forgalomba;  használat előtt alaposan keverd fel!- Az alapozó száradása után a termék felhordását higítatlan állapotban, kisebb felületeken ecsettel, nagyobb felületeken hengerrel is végezheted.

 Mennyi Héra színezőpasztára és festékre lesz szükséged?


Az anyagszükséglet a felhordás módjától, a felülettől és a higítástól függ, a pontos értéket a bevonandó felületen kell meghatározni.


- egy rétegben: 0,12-0,14 l/m2
- két rétegben: 0,24-0,28 l/m2


 Mit kell tudnod még a termékről?


- +23 °C levegő- és aljzathőmérsékletnél, 65% relatív páratartalom mellett kb. 4 óra múlva festhető át.- A Héra színezőpaszta és festék nem fényálló, ezért homlokzatfestésre az ajánlott színeket használd.

 Szakértő tippjei:


- Soha ne tárold a Héra színezőpasztával színezett mészfestéket, mert besűrűsödik, azonnal használd fel az így bekevert festéket!- Külső térben, homlokzatfestékek színezésére csak az ajánlott színeket használd, mert csak azok a paszták fényállóak. Ha így nem tudsz megfelelő színű terméket előállítani, válaszd inkább a gépi színkeverést!- Ha több vödör festéket kell beszínezz, öntsd ki az összes festéket egy nagyobb edénybe és egyszerre színezd meg, hogy elkerüld a színeltérést!


A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.