Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HÉRA Prémium belső falfesték 16 l selyemfényű (üvegszövetre) fehér

Ár:
22.690 Ft (17.866 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 228467
Cikkszám: 5996281003432
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: PPG Trilak Kft

Leírás és Paraméterek

HÉRA Prémium belső falfesték 16 l selyemfényű (üvegszövetre) fehér

A Héra Prémium selyemfényű belső falfestékkel kialakított bevonat tartós, kopásálló, dörzsálló, karcálló, mosható, fertőtleníthető, és biztosítja a fal természetes szellőzését. Felhordható vakolatra, betonra, azbesztcementre, gipszkartonra, tapétára, üvegszövet tapétára, fára stb. Több évi használat után egyszerű átfestéssel felújítható. Aquakolor színezőpasztával színezhető.

Felhasználás:

Betonfelületről az esetleges formaleválasztót el kell távolítani, korábban festett falfelületekről az enyves festéket le kell kaparni. A vakolathibákat ki kell javítani. Gipszvakolatot diszperziós mélyalapozóval kell előkezelni. A szilárd, száraz, portalan, szennyeződésektől és leváló anyagtól mentes falfelületre vihető fel alapos felkeverés után az első réteg Héra Prémium selyemfényű belső falkesték 3-5 % vízzel hígítva. A második réteget kb. 2 óra száradási idő után hígítás nélkül lehet ráfesteni. Új felület esetén: Frissen vakolt vagy meszes falfelületeknél, gipszes glettelés után a foltosodás megakadályozására diszperziós mélyalapozót használata javasolt. Régi felület esetén: A régi laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani. Az enyves kazeines vagy CMC tartalmú festékeket teljesen el kell távolítani. Erősen nedvszívó felületeknél vagy a felület szívóképességének kiegyenlítése érdekében diszperziós mélyalapozó használata szükséges. Az esetleges vakolathibákat ki kell javítani. Porglett vagy gipszes glettelés után és erősen szívóképes falfelület esetén a fal szívóképességét diszperziós mélyalapozóval kell kiegyenlíteni. Mély színek felhordása előtt minden esetben a teljes felületen diszperziós mélyalapozó használata szükséges.

Az így előkészített és vízzel benedvesített falfelületre kell alapos felkeverés után a Héra Prémium selyemfényű belső falfestéket felhordani a felület minőségétől függően 2-3 rétegben. Hígíthatóság: szükség szerint vízzel.

Tulajdonságok:

  • Kiadósság: 144 m2, egy rétegben (16 literes kiszerelés)
  • Száradási idő: 2 óra

 A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés