Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
HÉRA Prémium Aloe Vera - 2,5 l - beltéri falfesték
9.890 Ft
8.450 Ft (6.654 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%

HÉRA Prémium Aloe Vera - 2,5 l - beltéri falfesték

9.890 Ft
8.450 Ft (6.654 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Vonalkód: 5996281081577

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • Latex
  • Kiváló fedőképességű
  • Légáteresztő
  • Illatosított
  • 50 divatos színárnyalat
Elérhetőség: 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

HÉRA Prémium Aloe Vera - 2,5 l - beltéri falfesték

Alkalmazási terület
Vakolt, beton, gipszkarton és glettelt belső falfelületek festésére.

Felület-előkészítés
A festendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően alapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani, és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. CMC-alapú glettanyagok használata nem javasolt.

Új, vakolt vagy beton illetve; gipsz tartalmú glettel előkészített vagy gipszkarton felületek: finoman csiszolja meg a felületet csiszolópapírral majd tisztítsa meg a portól. Alapozáshoz és a felület szívóképességének kiegyenlítéséhez Héra Falfix diszperziós mélyalapozó használatát javasoljuk a termék ismertetőjében leírt módon.

Régi, már festett felületek: finoman csiszolja meg a felületet csiszolópapírral, majd tisztítsa meg a portól. Alapozáshoz és a felület szívóképességének kiegyenlítéséhez Héra Falfix diszperziós mélyalapozó használatát javasoljuk a termék ismertetőjében leírt módon.

Penésszel fertőzött felületek: a penésztelepeket nedves tisztítással (pl. lekeféléssel vagy lekaparással) el kell távolítani, majd Héra Penészgátló lemosóoldattal kell kezelni a termék ismertetőjében leírt módon. Penésszel fertőzött falfelületek esetén a Héra Prémium penészgátló adalék szintén használható a termék ismertetőjében leírt módon.

Nikotin-, víz-, korom- vagy zsírfoltos felületek: a felületet tisztítószeres (folyékony mosogatószeres) vízzel le kell mosni, és teljes száradás után le kell kefélni. Ezután Héra Folttakaró alapozót kell felhordani. Ebből a felület állapotától függően második réteg felhordására is szükség lehet.

Felhasználás

Anyagelőkészítés, hígítás: a terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel, illetve bizonyos időközönként festés közben is. A Héra Prémium beltéri matt falfesték felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, hígítása nem szükséges. Amennyiben mégis erre van szükség, az első réteghez maximum 5% vizet lehet adagolni.

Felhordás módja: ecsettel, hengerrel vagy megfelelő szóróberendezéssel. Szóráshoz a szórási paramétereket az adott géptípushoz kell beállítani. Airless szóráshoz az irányadó beállítások a következők:

fúvóka: 0,018" - 0,026"

nyomás: 150 - 180 bar

fúvókaszög: 50°

hígítás:maximum 2% vízzel

Színezhetőség: a gyári színek egymással és a Héra Prémium beltéri falfesték fehér színével is keverhetők.

Megjegyzés: a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

Tanácsok, ajánlások, speciális tudnivalók, egyebek

A gipszkarton lapra történő felhordáskor az alapfelület nedvességre különösen érzékeny. Ez hólyagosodást és lepattogzást okozhat. Ezért a gyors száradás érdekében javasoljuk, hogy gondoskodjon a kielégítő szellőzésről és hőmérsékletről.

Matt felületekbe a száradási folyamat megindulása vagy a száradás után nem lehet visszajavítani, visszanyúlni. A felhordásnál ügyeljen a megfelelő festékmennyiség felvitelére és az egyenletes eldolgozásra.

A termék alkalmazási tulajdonságait és a kiadósságot nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.