A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

HÉRA FALFIX mélyalapozó 5 l diszperziós vakolaterősítő

9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

> megelőzi a festék foltosodását, egyenletes szívóképességet biztosít

> kül- és beltérre egyaránt használható

> ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatok és lábazatok, egyéb kül- és beltéri betonfelületek, új eternit felületekre kerülő fal- és homlokzatfestékek alapozója

1 értékelés
Elérhetőség: 12 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

HÉRA FALFIX mélyalapozó 5 l diszperziós vakolaterősítő

Héra FALFIX mélyalapozó 5 l diszperziós vakolaterősítő

 

Megelőzi a festék foltosodását, egyenletes szívóképességet biztosít. A felületek szívóhatását csökkenti, kiegyenlíti, alkalmazásával a vakolat szilárdsága megnőhet, a későbbi foltosodást megakadályozza. Kül- és beltérre egyaránt használható. Ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatok és lábazatok (min. vH10 minőségű), továbbá egyéb kül- és beltéri betonfelületek, új eternit felületekre kerülő fal- és homlokzatfestékek alapozója.

 
Felhasználás:
 

A laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Impregnálás előtt a felületet portalanítani kell. Felhordani korongecsettel, intenzíven bedörzsölve a pórusokba. A megfelelő mélyalapozást víz felfröccsentésével ellenőrizhetjük. Kevéssé szívóképes felületen max. 1:5 arányban vízzel hígítva is alkalmazható. Rendkívül fontos a felület szívóképességének gyakorlati próbával való ellenőrzése. Ez úgy történik, hogy a terméket olyan mértékben hígítsuk vízzel, hogy ne képezzen a felületen fényes filmet. Túlzott mélyalapozás esetén / fényesedés / a felületet vissza kell csiszolni.

 
 
Legfontosabb tulajdonságok:
 
  • Hígíthatóság: beltéren szükség esetén max. 1:5 arányban vízzel, kültéren szükség esetén max. 1:1 arányban vízzel

  • Kiadósság: 15 m2/liter

  • Kiszerelések: 2l; 5l; 20l

  • Átfesthetőségi idő: 2 óra

  • Száradási idő: 2 óra

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2021. 08. 30.

Kapcsolódó termékek