Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
HARZO LOFT Struktúr bevonó 3 kg
6.690 Ft (5.268 Ft + ÁFA)

HARZO LOFT Struktúr bevonó 3 kg

Kiszerelések
6.690 Ft (5.268 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5999887473982

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • tört fehér színű,
  • vízzel hígítható
  • akrilbázisú
  • közömbös szagú
  • jól felkeverhető sűrű paszta
  • beltéri felületekre
Elérhetőség: 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

HARZO LOFT Struktúr bevonó 3 kg

Tökéletesen alkalmas otthonodban, trendi látszóbeton hatású vagy kőhatású felületek kialakítására festett, vakolt, gipszkartonozott oldalfalakon, mennyezeteken. Ezeket az alapokat, miután gletteléssel előkészítetted, HARZO Diszperziós Mélyalapozóval alapozd le, mielőtt belevágsz a díszítésbe! Nagy előnye a LOFT anyagnak, ha kissé hanyagabbul gletteltél, akkor a kisebb hibákat kiegyenlíti, kijavítja!

Keverd fel alaposan, majd kreatív mozdulatokkal, rozsdamentes szerszámokkal, glettvassal, spaklival vékony rétegben (Kb. 0,6 kg/réteg), gletteld fel, egy rétegben. Később, kb. 20-30 perc elteltével, simítsd be finom, majd folyamatosan erősödő mozdulatokkal. Rozsdamentes gletvassal dolgozzál, amíg el nem kezd kirajzolódni a textúrája. A textúra elszíneződése a simító mozdulataid során és attól függően, hogy milyen erősen nyomod rá a glettvasat, minden esetben a világos szürke és a sötétszürke árnyalatait fogja eredményezni. A textúra formája attól függ, hogy a felhordás során a nedves anyagot hogyan formázod. A nedves anyag felglettelése és formázása után fognak a kicsi kantok, a kiemelkedések mentén a száradásban lévő anyagon, a simítás hatására több árnyalatban színeződni. A LOFT anyag teljes száradása után olyan lesz az ellenállósága, mint egy nagyon jó minőségű falfestésnek. Igény szerint, védelmet biztosíthatsz a felületének. Ezt a védelmet, a színtelen HARZO Fal-lazúrral érheted el. Ez az impregnálás moshatóvá és ellenállóbbá teszi a fal felületét. A HARZO LOFT Struktúr bevonót a HARZO csempefelújító rendszerek díszítő anyagaként is alkalmazhatod!

A HARZO LOFT Struktúr bevonóhoz ötször kevesebb színező pasztát kell öntened a beltéri és kültéri falfestékekhez képest, ezért a színezése sokkal gazdaságosabb a hagyományos falfestékeknél!

Száradási ideje: 1-2 óra

Átvonhatóság: 4 óra elteltével átvonható

Kiadóssága: kb. 0,6 kg/m2/réteg

Kiszerelések:

3 kg

6 kg

15 kg

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Termék videók