A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

Hammerite kalapácslakk 2,5 l sötétzöld

Ár:
17.300 Ft (13.622 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt! • a bevonat kalapácslakk hatású felületet ad

 • mindenféle fémfelület bevonására alkalmas

 • víztaszító hatás és növelt korrózióvédelem a tartósabb felületért

 • nincs szükség alapozóra, közbenső rétegre, hígítóra

 • nem csöpög le és szép, sima, felületet ad •  
 •  


A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a készleten lévő termékekre vonatkoznak.
Gyártó cikkszám: 5093397
Cikkszám: 00001000110003000402
Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AKZO Nobel Coatings Zrt.

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

Hammerite kalapácslakk 2,5 l sötétzöld

 

A Hammerite speciális összetételének köszönhetően megakadályozza a már meglévő, jól tapadó rozsda elterjedését, és korróziógátló pigmentjei különlegesen tartós védelmet biztosítanak a festett felületnek. A legtöbb fémfestéktől eltérően, a Hammerite használatakor nincs szükség alapozóra, elég csupán 2 vastag rétegben felhordani. A festendő felületet nem szükséges fémtisztára csiszolni, elég csak a pergő rozsdát és a régi, pattogzó festéket eltávolítani. A bevonat kalapácslakk hatású felületet ad.

 

Tulajdonságok, előnyök:

 

 • Dualtech védelem. Víztaszító hatás és növelt korrózióvédelem a tartósabb felületért.

 • Közvetlenül a rozsdára. Elegendő csak a lazán tapadó, pergő rozsdát eltávolítani.

 • Nincs szükség alapozóra, közbenső rétegre, hígítóra.

 • Gyors munka. A rövid száradási idő és a kevesebb réteg miatt akár 1 nap alatt kész a festés.

 • Tiszta és könnyű felvitel. A tixotróp anyagnak köszönhetően nem csöpög le és szép, sima, felületet ad. •  
 •  
 

A Hammerite Közvetlenül a Rozsdára fémfesték mindenféle fémfelület, például kerítések, korlátok, fémből készült bútorok és kaspók bevonására alkalmas. Nemcsak kiválóan védi a felületet, hanem  szebbé, esztétikusabbá is teszi fém tárgyainkat.

 

Felhasználás:

 

a felület legyen tiszta, száraz és zsírmentes, csiszolással érdesítse meg a sima felületeket. A hőmérséklet legyen +5 °C felett. Távolítsa el a pergő rozsdát és a régi, pattogzó festéket drótkefe segítségével, szappanos vízzel mossa le a felületet. Öblítse le tiszta vízzel és hagyja megszáradni.

 

Régi festékre, vagy más gyártó alapozó festékével előkészített felületre való festés előtt végezzen próbafestést. Ha nemkívánatos reakciót lát, távolítsa el a régi festéket. Nagy igénybevételnek kitett vas felületen használjon Hammerite Rozsdagátló alapozót. Cink, alumínium, réz és horganyzott felületeken alkalmazzon Hammerite Speciális fémalapozót, vagy Hammerite Közvetlenül Könnyű. és Színesfémre fémfestéket. Ideális felhordási hőmérséklet 8-25 °C. Ne hígítsa.

 

A festéket felhasználás előtt finoman keverje fel. Az egyenletes, sima felület eléréséhez használjon jó minőségű ecsetet. Kerítések, korlátok esetén keskeny ecsetet használjon. Nagyobb, egybefüggő felületeken széles ecsettel egyenletesebb felület érhető el. Korábban már festett, ép felület átvonására elegendő 1 réteg felhordása.

 

Rozsdás, vagy korábban még nem festett felületre két réteget vigyen fel, és jól dolgozza el, ügyelve a sarkok és élek alapos bevonására. A rétegek festése között hagyjon 6 óra száradási időt. Festékszóróval történő felhordás: A festéket Hammerite Ecsettisztító-Hígítóval hígítsa 15%-os mértékben. 2 bar nyomással és széles szórásképpel hordja fel a festéket. 4 vékony réteget vigyen fel, a rétegek között 1 óra száradási időt tartva.

 

Használat után az ecsetből távolítsa el a festéket. Hammerite Ecsettisztító és Hígító segítségével.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés

DANUBIUS play