A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Garázs Alvázvédő fekete spray 400 ml

2.290 Ft (1.803 Ft + ÁFA)

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • Gyorsan száradó fekete alvázvédő festék spray

  • Ideális korábbi alvázvédő rétegek esetleges kijavítására

  • Megbízhatóan védi az Ön autóját a rozsdától, kőfelverődéstől, szóró-sótól, víztől, jégtől, és hótól.

  • Kiválóan tapad  •  
  •  
Nem értékelt
Elérhetőség: 1 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

Garázs Alvázvédő fekete spray 400 ml

Gyorsan száradó speciális fekete alvázvédő festék spray. Ideális korábbi alvázvédő rétegek esetleges, ledoblásának, leverődésének kijavítására, vagy nehezen hozzáférhető helyeken lévő gyors, hatásos javítására. A Garázs Alvázvédő -  megbízhatóan védi az Ön autóját a rozsdától, kőfelverődéstől, szóró-sótól, víztől, jégtől, és hótól. Tartósan rugalmas, és hatásosan zajcsillapító hatású, szélsőséges időjárási körülmények között is. A terméket minden hőmérséklet tartományban fel lehet használni. Kiválóan tapad, átfényezése nem ajánlott.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.