A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Forest szélvédőmosó téli 5 l (-40 fokos)

4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Gátolja a szélvédő jegesedését és az egyéb szennyeződéseket hatásosan eltávolítja.
Nem értékelt
Elérhetőség: 109 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

Forest szélvédőmosó téli 5 l (-40 fokos)

Alkalmazási terület:

Nagy hatású készre kevert szélvédőmosó folyadék személygépjárművek illetve egyéb üvegfelületek tisztítására a téli időszakokban. Gátolja a szélvédő jegesedését és az egyéb szennyeződéseket hatásosan eltávolítja. Alacsonyabb dermedéspont elérése esetén a termék hígítása (ioncserélt vagy desztillált víz hozzáadásával lehetséges a mellékelt táblázat szerint).Dermedéspont: -40°CSzín: KÉK
Felhasználási útmutató:

A készre kevert szélvédőmosó folyadék az alapanyagoknak köszönhetően hatékonyan tisztítja a jegesedett szélvődőt illetve a makacs szennyeződéseket (pl.:felcsapódó sarat). Öntse bele a folyadékot a gépjármű szélvédőmosó folyadék tartályába. Figyeljen arra, hogy a korábban használt esetlegesen alacsonyabb dermedéspontú folyadékot "járassa ki" mert ez ronthatja a szélvédőmosó folyadék hatékonyságát. Termék hígításánál ioncserélt vízet vagy desztillált vízet használjon. A jobb elkeverés érdekében használjon a betöltés előtt keverőedényt. A fényezett felületekre, valamint a gumi és műanyagalkatrészekre nincs káros hatással.Főbb összetevők:
 ETANOL, IZOPROPIL ALKOHOL, Tenzid, Desztillált víz
Kiszerelés:

-  2 liter

-  5 liter

-  200 literes hordó

-  IBC tartályUN Szám: 1170VTSZ (KN) Szám: 3820

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.