A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Dunaplaszt radiátorzománc 2,5 l fehér

21.690 Ft (17.079 Ft + ÁFA)

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • Acél vagy régi festett felületek korrózióvédő és dekoratív festésére szolgál.

  • 120oC-ig tartósan hőálló esztétikus bevonat.

  • Csapvízzel hígítható.

  • Ecseteléssel, hengerrel, szórással hordható fel két rétegben.  

Nem értékelt
Elérhetőség: 1 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

Dunaplaszt radiátorzománc 2,5 l fehér

Alkalmazási terület: Acél vagy régi festett felületek korrózióvédő és dekoratív festésére szolgál. 120oC-ig tartósan hőálló esztétikus bevonat. Csapvízzel hígítható. Ecseteléssel, hengerrel, szórással hordható fel két rétegben.  


Bevonat: kemény, 120 oC-ig hőálló, nem sárguló, vízálló bevonat.


Alkalmazás: Acél, öntöttvas vagy régi porlakkozott vagy más zománccal bevont felületre közvetlenül alapozás nélkül felhordható. A festendő felületet mechanikusan megtisztítjuk és zsírtalanítjuk festés előtt. Szemcseszórt felületre nem alkalmazható. Csapvízzel hígítjuk a felhordási módhoz igazított viszkozitásra. Tixotróp, csepegés mentes anyag.


A felhordott festék önmagával 1 órán / 20 ºC  túl átfesthető. Teljes átkeményedése: 24 óra. Alkalmazási hőmérséklet min. 10ºC.

FAGYVESZÉLYES!


Veszélyes anyagtartalom: nem tartalmaz

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.