A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

Dunaplaszt radiátorzománc 2,5 l fehér

Ár:
16.550 Ft (13.032 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!  • Acél vagy régi festett felületek korrózióvédő és dekoratív festésére szolgál.

  • 120oC-ig tartósan hőálló esztétikus bevonat.

  • Csapvízzel hígítható.

  • Ecseteléssel, hengerrel, szórással hordható fel két rétegben.  A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a készleten lévő termékekre vonatkoznak.
Gyártó cikkszám: 24372
Cikkszám: 00001000110002700009
Elérhetőség: Kevesebb, mint 5 db van raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: EGROKORR Festékipari Zrt

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

Alkalmazási terület: Acél vagy régi festett felületek korrózióvédő és dekoratív festésére szolgál. 120oC-ig tartósan hőálló esztétikus bevonat. Csapvízzel hígítható. Ecseteléssel, hengerrel, szórással hordható fel két rétegben.  


Bevonat: kemény, 120 oC-ig hőálló, nem sárguló, vízálló bevonat.


Alkalmazás: Acél, öntöttvas vagy régi porlakkozott vagy más zománccal bevont felületre közvetlenül alapozás nélkül felhordható. A festendő felületet mechanikusan megtisztítjuk és zsírtalanítjuk festés előtt. Szemcseszórt felületre nem alkalmazható. Csapvízzel hígítjuk a felhordási módhoz igazított viszkozitásra. Tixotróp, csepegés mentes anyag.


A felhordott festék önmagával 1 órán / 20 ºC  túl átfesthető. Teljes átkeményedése: 24 óra. Alkalmazási hőmérséklet min. 10ºC.

FAGYVESZÉLYES!


Veszélyes anyagtartalom: nem tartalmazA festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés

DANUBIUS play