A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Dunaplaszt kerítésfesték 0,75 l 300 fekete Multifunkciós

5.150 Ft (4.055 Ft + ÁFA)

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • lenolajkencével, lazúr festékkel vagy fedőfestékkel bevont kültéri faszerkezetek bevonására ill. átfestésére alkalmas.

  • alapozó és átvonó egyben.

  • Kültéri fa- és acélszerkezet festésére alkalmas,

  • korrózió gátló

  • UV-álló alapozó és zománc

Nem értékelt
Elérhetőség: 11 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

Dunaplaszt kerítésfesték 0,75 l 300 fekete Multifunkciós

MŰSZAKI ADATOK


Felépítés: Vízzel hígítható, alkid emulzió és akrilát diszperzió kötőanyagú festék, mely többféle korrózió gátló adalékot, pigmentet, valamint töltő és színezőanyagot tartalmaz.


Választék: Igény szerinti RAL szín


Alkalmazási terület: Unitop bevonat, mely alapozó és átvonó egyben. Kültéri fa- és acélszerkezet festésére alkalmas, korrózió gátló és UV-álló alapozó és zománc .Ecseteléssel, szórással és Teddy hengerrel hordható fel. Nem tartalmaz ólom és krómtartalmú pigmenteket és egészségre káros oldószereket


Alkalmazás:


A DPL. Kerítésfesték Aqua festéket használat előtt gondosan fel kell keverni. A festendő felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A korábban már festett felületet csiszolás, portalanítás és a hibák kijavítása után festhetjük. A felhordott rétegek között a felület minőségének függvényében finom csiszolás ajánlott.  


Fa: Xylamonnal, Xyladecorral vagy Dunaplaszt Vékonylazúrral lefestett felületekre közvetlenül 2 rétegben, fedőzománccal festett felületekre csiszolás után 1 rétegben ráfesthető.


Acélszerkezet: Új fémtiszta vagy régi drótkefézett acélfelületekre 2 rétegben felhordva. A felület előkészítéséhez rozsdaoldó vagy rozsda átalakító alkalmazása tilos!


Futórozsda esetén Dpl. Primer alkalmazása ajánlott.


Tárolási garanciális idő: az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, a gyártástól számított 16 hónapig 5-25 oC között. A termék fagyveszélyes.


Csomagolás:0,25 L, 0,75 L, 2,5 L lakkozott FÉMDOBOZ, és 18 kg vödör


Hígítás:


Ecsetelésnél nem szükséges,indokolt esetben max. 5%. Levegős szórásnál max. 10 % csapvízzel.


A festéshez használt eszközök tisztítása festés befejezése után lehetőleg azonnal vízzel történhet, ellenkező esetben a megszáradt festék az alkalmazott eszközökről csak oldószeres tisztítással vagy mechanikusan távolítható el.


A festendő felületnek legalább 10ºC-os kell lennie. 


Tűzvédelmi előírás: IV. tűzveszélyességi fokozatba tartozik.


Veszélyes anyagtartalom: Veszélyes anyagot nem tartalmaz

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.