A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

DULUX Trade WSD vékony vakolat | 24 kg K1,5 mm - Light

Dulux Trade WSD vakolat bázis
17.300 Ft
14.890 Ft (11.724 Ft + ÁFA)
-14%

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • Szilikonos
  • Szálerősített
  • Lég- és páraáteresztő
  • UV-álló
  • Tartós felület
Nem értékelt
Elérhetőség: 61 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

DULUX Trade WSD vékony vakolat | 24 kg K1,5 mm - Light

Termék leírás

A Dulux Trade Weathershield Vakolat kiváló minőségű dekoratív bevonat homlokzatok és egyéb kültéri falfelületek díszítésére és védelmére. A szilikonadaléknak köszönhetően a termék feldolgozási tulajdonságai kiválóak, a kialakított felület sokáig megőrzi rugalmasságát. Megvédi a felületet a környezeti hatások (csapadék, pára, hőingadozás, UV sugárzás) károsító hatásaitól. A szálerősítés megnöveli a bevonat ellenállóképességét a mechanikai hatásokkal szemben, megelőzi a hajszálrepedések kialakulását. Speciális összetevői védik a bevonatot az alga és penész károsító hatásaitól.

Alkalmazás

Alkalmazható hőszigetelő rendszereken, hagyományos vakolatokon, beton és egyéb ásványi felületeken, valamint tapaszokon és szerves kötőanyagú simítótapaszokon.
Hőszigetelő rendszerek esetén vegye figyelembe a rendszer gyártójának műszaki előírásait! Kérje szaktanácsadónk segítségét a már előzetesen díszítő vakolattal ellátott (pl. kőporos) falfelületek felújítása előtt.

Biztonság

Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Rosszullét esetén orvosi ellátást kell kérni. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Száraz helyen tárolandó. Zárt edényben tárolandó. A tárolási hőmérséklet legfeljebb 30 °C lehet. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: valamennyi helyi, nemzeti, és nemzetközi szabályozás szerint. 5-chloro-2-methyl-2H-isothiazol-3-one [no. EC 247-500-7] and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one [no. EC 220-239-6] (3: 1); 1,2 benzisothiazole-3- (2H) -one [no. CE 220-120-9] tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Figyelem! Permetezés közben veszélyes, belélegezhető cseppek képződhetnek. A permetet vagy a ködöt nem szabad belélegezni. EU határérték erre a termékre (A/c – VB): 40 g/L (2010). Ez a termék legfeljebb 39g/L VOC-t tartalmaz. Felvitel közben használjon megfelelő védőöltözetet. A száraz film csiszolása, lángvágás, hegesztés során megnövekszik a por, a veszélyes füst/gőz/pára. Ahol lehetséges nedves csiszolást (nedves úton történő egyenletes felület kialakítását) kell alkalmazni. Amennyiben helyi elszívó ventilátorral a káros anyagok elszívása nem elegendő, megfelelő légzésvédő készüléket kell használni. Festés során a szerszámokból a lehető legtöbb festéket fel kell használni. Csak a teljesen kiürült és kitisztított csomagolóedény hasznosítható újra. A kiürült csomagolóedény élelmiszerek tárolására nem alkalmas. A termék maradékát és a termék maradékával szennyezett csomagolóedényt a kijelölt gyűjtőhelyre kell vinni.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.