Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
DULUX Trade WSD vakolat alapozó | 16 l Light
21.390 Ft
17.890 Ft (14.087 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 16%

DULUX Trade WSD vakolat alapozó | 16 l Light

Vakolatok
21.390 Ft
17.890 Ft (14.087 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 16%
Vonalkód: 5992457508480

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • Javítja a tapadást
  • Csökkenti a szívóképességet
  • Lég- és páraáteresztő
  • Vízálló
Elérhetőség: 9 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

DULUX Trade WSD vakolat alapozó | 16 l Light

Termék leírás

Vékonyvakolatok és struktúrált festékek alapozója hőszigetelő rendszerekre, hagyományos vakolatokra, beton és egyéb ásványi felületekre. Javítja a tapadást, csökkenti a szívóképességet, megerősíti a felületet. A Dulux Trade Weathershield Professional színkártya ’Core Colour Range’ színeire színezhető Dulux színkeverőrendszeren.

Alkalmazás

Alkalmazható hőszigetelő rendszereken, hagyományos vakolatokon, beton és egyéb ásványi felületeken, valamint tapaszokon és szerves kötőanyagú simítótapaszokon.
Hőszigetelő rendszerek esetén vegye figyelembe a rendszer gyártójának műszaki előírásait! Kérje szaktanácsadónk segítségét a már előzetesen díszítő vakolattal ellátott (pl. kőporos) falfelületek felújítása előtt.

Biztonság

Tartalmaz: 1,2-benzisothiazol-3(2H)-on és C(M)IT/MIT(3:1)-t. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: valamennyi helyi, nemzeti, és nemzetközi szabályozás szerint. Figyelem! Permetezés közben veszélyes, belélegezhető cseppek képződhetnek. A permetet vagy a ködöt nem szabad belélegezni. EU határérték erre a termékre (A/a – VB): 30 g/L (2010). Ez a termék legfeljebb 29g/L VOC-t tartalmaz. A száraz film csiszolása, lángvágás, hegesztés során megnövekszik a por, a veszélyes füst/gőz/pára. Ahol lehetséges nedves csiszolást (nedves úton történő egyenletes felület kialakítását) kell alkalmazni. Amennyiben helyi elszívó ventilátorral a káros anyagok elszívása nem elegendő, megfelelő légzésvédő készüléket kell használni. Festés során a szerszámokból a lehető legtöbb festéket fel kell használni. Csak a teljesen kiürült és kitisztított csomagolóedény hasznosítható újra. Használat után, mielőtt elmosná az ecsetet és a hengert, amennyire lehet távolítsa el a festéket belőlük. A kiürült csomagolóedény élelmiszerek tárolására nem alkalmas.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.