Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
DULUX Trade WSD Lábazati vakolat - Gránit | 24 kg
36.990 Ft
31.690 Ft (24.953 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%

DULUX Trade WSD Lábazati vakolat - Gránit | 24 kg

Vakolatok
36.990 Ft
31.690 Ft (24.953 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
Vonalkód: 5992457508404

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • Szálerősített
  • Extra ellenálló
  • Lég- és páraáteresztő
  • UV-álló
  • Vízálló
Elérhetőség: 16 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

DULUX Trade WSD Lábazati vakolat - Gránit | 24 kg

Termék leírás

A Dulux Trade Weathershield Vakolat kiváló minőségű dekoratív bevonat homlokzatok
és egyéb kültéri falfelületek díszítésére
és védelmére. A szilikonadaléknak köszönhetően a termék feldolgozási tulajdonságai kiválóak, a kialakított felület sokáig megőrzi rugalmasságát. Megvédi a felületet a környezeti hatások
(csapadék, pára, hőingadozás, UV sugárzás) károsító hatásaitól. A szálerősítés megnöveli a bevonat ellenállóképességét
a mechanikai hatásokkal szemben, megelőzi a hajszál-repedések kialakulását.

Alkalmazás

Alkalmazható hőszigetelő rendszereken, hagyományos vakolatokon, beton és egyéb ásványi felületeken, valamint tapaszokon és szerves kötőanyagú simítótapaszokon.
Hőszigetelő rendszerek esetén vegye figyelembe a rendszer gyártójának műszaki előírásait! Kérje szaktanácsadónk segítségét a már előzetesen díszítő vakolattal ellátott (pl. kőporos) falfelületek felújítása előtt.

Biztonság

Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Rosszullét esetén orvosi ellátást kell kérni. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Száraz helyen tárolandó. Zárt edényben tárolandó. A tárolási hőmérséklet legfeljebb 30 °C lehet. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: valamennyi helyi, nemzeti, és nemzetközi szabályozás szerint. 5-chloro-2-methyl-2H-isothiazol-3-one [no. EC 247-500-7] and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one [no. EC 220-239-6] (3: 1); 1,2 benzisothiazole-3- (2H) -one [no. CE 220-120-9] tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Figyelem! Permetezés közben veszélyes, belélegezhető cseppek képződhetnek. A permetet vagy a ködöt nem szabad belélegezni. EU határérték erre a termékre (A/c – VB): 40 g/L (2010). Ez a termék legfeljebb 39g/L VOC-t tartalmaz. Felvitel közben használjon megfelelő védőöltözetet. A száraz film csiszolása, lángvágás, hegesztés során megnövekszik a por, a veszélyes füst/gőz/pára. Ahol lehetséges nedves csiszolást (nedves úton történő egyenletes felület kialakítását) kell alkalmazni. Amennyiben helyi elszívó ventilátorral a káros anyagok elszívása nem elegendő, megfelelő légzésvédő készüléket kell használni. Festés során a szerszámokból a lehető legtöbb festéket fel kell használni. Csak a teljesen kiürült és kitisztított csomagolóedény hasznosítható újra. A kiürült csomagolóedény élelmiszerek tárolására nem alkalmas. A termék maradékát és a termék maradékával szennyezett csomagolóedényt a kijelölt gyűjtőhelyre kell vinni.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.