Kategóriák

A Dulux Trade Weathershield termékcsalád

Az Akzo Nobel Coatings Zrt. a világ egyik legnagyobb festékgyártó cége, aki folyamatos innovációjával mindig az élvonalban van mind az építőipar, mind pedig a háztartások palettáján. 

Egyik legújabb terméke a vakolatok terén a Dulux Trade Weathershield termékcsalád, amelyet kiváló minőségű dekoratív bevonatú homlokzatok és egyéb kültéri falfelületek díszítésére és védelmére fejlesztettek ki.

Alkalmazása rendkívül széles körű, mivel a hőszigetelő rendszerek részeként ugyanúgy használható, mint a hagyományos vakolaton, beton és egyéb ásványi és szerves kötőanyagú simítótapaszokon is

Azonban, ha hőszigetelő rendszer részeként alkalmazod, akkor vedd figyelembe a rendszer gyártójának műszaki előírásait és kérd ki szakember tanácsát. 

A Dulux Trade Weathershield termékcsalád tagjai 

Dulux Trade Weathershield Vakolat alapozó

  • Vékonyvakolatok és struktúrált festékek alapozója 
  • Hőszigetelő rendszerek részeként és hagyományos vakolatokra, beton és egyéb ásványi felületekre egyaránt alkalmazható 
  • Javítja a tapadást, csökkenti a szívóképességet, megerősíti a felületet. 

Dulux Trade Weathershield Vakolat színezhető bázis

Dulux Trade Weathershield Lábazati vakolat

A vakolatok jellemzői:

  • Nagyon fontos összetevője egy speciális szilikonadalék, amelynek köszönhetően kiválóan lehet vele dolgozni és a kialakított felület sokáig megőrzi rugalmasságát. 
  • A felhordott réteg megvédi a kezelt felületet a környezetkárosító hatásoktól, mint például a hőingadozás, az UV sugárzás, a csapadék és a pára
  • Különleges szálerősítéssel rendelkezik, amelynek köszönhetően megnöveli a bevonat ellenállóképességét a mechanikai hatásokkal szemben és megelőzi a hajszálrepedések kialakulását. 
  • Speciális összetevői védik a bevonatot az alga és a penész egészségkárosító hatásaitól.

A Dulux Trade Weathershield termékei a Professional színkártya segítségével Core Colour Range’ színeire színezhető a Dulux színkeverő rendszer használatával, amely üzletünkben megtalálható. 

Nincs más dolgod, mint kiválasztani az elképzelt színt és mi néhány perc alatt előállítjuk számodra, ami a házad falát fogja díszíteni.


Facebook eseményre itt tudsz jelentkezni