Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Dulux Latex matt beltéri falfesték Fehér 3 l
6.890 Ft
5.950 Ft (4.685 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%

Dulux Latex matt beltéri falfesték Fehér 3 l

6.890 Ft
5.950 Ft (4.685 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
Vonalkód: 5903525969720

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • Hosszantartó fehérség
  • Ellenálló matt felület
  • Hosszantartó védelem
  • Kiváló fedőképesség
Elérhetőség: 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Dulux Latex matt beltéri falfesték Fehér 3 l

Termék leírás

A Dulux Latex Matt egyedülálló és korszerű technológiájával, a Diamond Technology használatával előállított kiváló minőségű diszperzió finom struktúrájú, különösen ellenálló, megnövelt mosásállóságot biztosító bevonatot képez.Tökéletes fedést biztosít, ragyogó fehérséget ad.

Alkalmazás

A festéshez használjon rövidszőrű Dulux hengert, vagy ecsetet. Használat előtt jól keverje meg a festéket. A festéket 2 rétegben kell felvinni, a második réteg felvitele előtt várjon 2-4 órát. Festéskor a hőmérséklet legyen +10°C és +28°C között, a relatív páratartalom 80% alatt. A festék fedőképessége az adott felület minőségétől függően változhat. A megfelelő színtónust a festék a teljes száradás után éri el.

Biztonság

Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Csatornába engedni nem szabad. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni.

Adobe Reader letöltése

TDS Dulux Latex Matt 01_2012_NEW_HUN.pdf

Ötletek & Tanácsok

1. Felület előkészítés

A felületnek száraznak, épnek és tisztának (olaj-, zsír-, por- és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie, új vakolás esetén a felület 3-4 hét után festhető. A felületről távolítsa el a repedezett, rosszul tapadó, levelesen leváló, táskásodó, vagy felpikkelyesedett korábbi bevonatokat (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felületi hibákat javítsa ki finomglettel, majd csiszolja simára. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval. Egyéb korábban már festett vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést.

2. Tísztítás

Festés után a szerszámokból a lehető legtöbb festéket távolítsa el, majd mossa ki tiszta vízzel. A friss foltokat azonnal, puha, vizes-mosószeres szivaccsal távolítsa el.

3. Tárolás

Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.