Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dulux falfesték A Nagyvilág színei 5 l Csendes öböl

Ár:
8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!


> matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre

> kiváló fedőképességű

> tartós színű, mosásálló

> 56 színben kapható


Gyártó cikkszám: 5273612
Cikkszám: 00001000010001300086
Elérhetőség: Raktáron, azonnal elvihető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AKZO Nobel Coatings Zrt.

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

Kiváló minőségű matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre. A Nagyvilág Színei termékcsalád az új, egyedülálló Pigment Pro formulának köszönhetően csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációja, mely kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít. A szennyeződések, pecsétfoltok könnyen eltávolíthatók megőrizve a fal színét és ideális megjelenését. 56 színben kapható.

Kiadósság: 14 m²/l, rétegek száma: 1-2 réteg, száradási idő: 2-4 óra

Felhasználás:A FELÜLETEK ELŐKÉSZÍTÉSE: A FELÜLETNEK SZÁRAZNAK, ÉPNEK ÉS TISZTÁNAK (OLAJ-, ZSÍR-, POR- ÉS EGYÉB SZENNYEZŐDÉSEKTŐL MENTESNEK) KELL LENNIE, ÚJ VAKOLÁS ESETÉN A FELÜLET 3-4 HÉT UTÁN FESTHETŐ. A FELÜLETRŐL TÁVOLÍTSA EL A REPEDEZETT, ROSSZUL TAPADÓ, LEVELESEN LEVÁLÓ, TÁSKÁSODÓ, VAGY FELPIKKELYESEDETT KORÁBBI BEVONATOKAT (PL. MESZELT FAL, ENYVES FESTÉK), ILLETVE AZ ESETLEGES TAPÉTARAGASZTÓ MARADVÁNYOKAT. A FELÜLETI HIBÁKAT JAVÍTSA KI FINOMGLETTEL, MAJD CSISZOLJA SIMÁRA. ALAPOZZON DULUX GRUNT MÉLYALAPOZÓVAL. EGYÉB KORÁBBAN MÁR FESTETT VAGY NEM HOMOGÉN FELÜLETEN VÉGEZZEN PRÓBAFESTÉST. VÁRJON, MÍG MEGSZÁRAD A FESTÉK, ÉS HA NINCS MEGELÉGEDVE AZ EREDMÉNNYEL, AZ 1-3 PONTOKAT ISMÉTELJE MEG.

FESTÉS: A FESTÉSHEZ HASZNÁLJON RÖVIDSZŐRŰ DULUX HENGERT. A FESTÉK ECSETTEL VAGY AIRLESS SZÓRÁSSAL IS FELHORDHATÓ, A FESTÉKSZÓRÓ GÉP HASZNÁLATI UTASÍTÁSAINAK MEGFELELŐEN. HASZNÁLAT ELŐTT JÓL KEVERJE MEG A FESTÉKET. A FESTÉKET 1-2 RÉTEGBEN KELL FELVINNI, A MÁSODIK RÉTEG FELVITELE ELŐTT VÁRJON 2-4 ÓRÁT. FESTÉSKOR A HŐMÉRSÉKLET LEGYEN +10°C ÉS +28°C KÖZÖTT, A RELATÍV PÁRATARTALOM 80% ALATT. A FESTÉK FEDŐKÉPESSÉGE AZ ADOTT FELÜLET MINŐSÉGÉTŐL FÜGGŐEN VÁLTOZHAT. A MEGFELELŐ SZÍNTÓNUST A FESTÉK A TELJES SZÁRADÁS UTÁN ÉRI EL.

TÁROLÁS: TÁROLJA A FESTÉKET +5°C ÉS +30°C KÖZÖTTI HŐMÉRSÉKLETEN, FEDETT, ZÁRT, KÖZVETLEN NAPFÉNYTŐL ÉS SUGÁRZÓ HŐTŐL VÉDETT HELYISÉGBEN AZ EREDETI, JÓL LEZÁRT CSOMAGOLÁSBAN. 0°C ALATT VISSZAFORDÍTHATATLANUL KÁROSODHAT. NE TÁROLJA ÉS NE IS HASZNÁLJA A FESTÉKET EXTRÉM HŐMÉRSÉKLETI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. VÍZBÁZISÚ TERMÉK. FAGYVESZÉLYES! NEM TŰZVESZÉLYES!A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés