Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dulux EasyCare víztaszító foltálló falfesték 5 l Érintetlen tengerszem

Ár:
9.690 Ft (7.630 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!


 ELLENÁLL A FOLTOKNAK, MOSHATÓ

> KIVÁLÓ SZÍNTARTÓSSÁG ÉS FEDŐKÉPESSÉG

> KÖNNYŰ FELHORDÁS

> VÍZBÁZISÚ, MINIMÁLIS SZAG


Gyártó cikkszám: 5253232
Cikkszám: 00001000010001200134
Elérhetőség: Raktáron, azonnal elvihető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AKZO Nobel Coatings Zrt.

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

Dulux EasyCare víztaszító foltálló falfesték 5 l Cseppkő oszlop

A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú, foltálló beltéri falfesték. A festék egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása.

RÉTEGEK SZÁMA: 2 RÉTEG

A FELÜLETEK ELŐKÉSZÍTÉSE: A FELÜLETRŐL TÁVOLÍTSA EL A ROSSZUL TAPADÓ, LAZA VAGY FELPIKKELYESEDETT FESTÉKRÉTEGET (PL. MESZELT FAL, ENYVES FESTÉK), ILLETVE AZ ESETLEGES TAPÉTARAGASZTÓ MARADVÁNYOKAT. A FELÜLET LEGYEN STABIL, TISZTA, SZÁRAZ, SZILÁRD ÉS POR- ÉS SZENNYEZŐDÉSMENTES (HA SZÜKSÉGES, A SZENNYEZŐDÉSEK, A ZSÍR ÉS A POR ELTÁVOLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN MOSSA LE A FELÜLETET). FRISSEN VAKOLT FELÜLETEN CSAK A VAKOLAT TELJES ÁTSZÁRADÁSA UTÁN ALKALMAZHATÓ (3-4 HÉT). A FELÜLETI HIBÁKAT JAVÍTSA KI FINOMGLETTEL, MAJD CSISZOLJA SIMÁRA. ALAPOZZON DULUX GRUNT MÉLYALAPOZÓVAL. EGYÉB, KORÁBBAN MÁR FESTETT VAGY NEM HOMOGÉN FELÜLETEN VÉGEZZEN PRÓBAFESTÉST.
FESTÉS:
 FELHASZNÁLÁS ELŐTT ALAPOSAN KEVERJE MEG! A LEGJOBB EREDMÉNY ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN A FESTÉSHEZ HASZNÁLJON RÖVIDSZŐRŰ (10-18 MM) DULUX HENGERT VAGY SZINTETIKUS SZÁLÚ ECSETET. A FESTÉKET NE HÍGÍTSA! A FESTÉKET VIGYE FEL 1-2 RÉTEGBEN, A MÁSODIK RÉTEG ELŐTT VÁRJON 2-4 ÓRÁT. FESTÉSKOR A HŐMÉRSÉKLET LEGYEN +10 °C ÉS +28 °C KÖZÖTT, A RELATÍV PÁRATARTALOM 80% ALATT. FESTÉS UTÁN A SZERSZÁMOKBÓL A LEHETŐ LEGTÖBB FESTÉKET TÁVOLÍTSA EL, MAJD MOSSA KI TISZTA VÍZZEL. A FRISS FOLTOKAT AZONNAL TÁVOLÍTSA EL PUHA, VIZES-MOSÓSZERES SZIVACCSAL.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés