Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Dulux EASYCARE Konyha- és Fürdőszobafesték Fehér 1 l
4.750 Ft
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 16%

Dulux EASYCARE Konyha- és Fürdőszobafesték Fehér 1 l

4.750 Ft
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 16%
Vonalkód: 5992457508312

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • Penészgátló
  • Ellenáll a foltoknak
  • Mosható
  • Kiváló színtartósság
  • Ellenálló matt felület
  • Könnyű felhordás
  • Minimális szag
  • Vízbázisú
Elérhetőség: 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Dulux EASYCARE Konyha- és Fürdőszobafesték Fehér 1 l

Termék leírás

A Dulux EasyCare Konyha- és Fürdőszoba az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték a fokozottan igénybe vett felületek védelmére. Egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása.

Alkalmazás

FESTÉS ELŐTT: Felület előkészítés: A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd és pormentes. Ha szükséges a szennyeződések, a zsír és a por eltávolítása érdekében mossa le a felületet. Frissen vakolt felületen, csak a vakolat teljes átszáradása (3-4 hét) után alkalmazható. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval, a felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel, vagy Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel, majd hagyja megszáradni. Egyéb, korábban már festett, vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést. Amennyiben a festék száradása után nem kívánatos eredményt tapasztal, az összes korábbi bevonat eltávolítandó és a felületet a fentiek szerint kell előkészíteni. Kérje szaktanácsadónk segítségét, amennyiben nem biztos a felület alkalmasságában!
FESTÉS: A festék felhasználásra kész. Felhordás előtt alaposan keverje meg. NE HÍGÍTSA! A hozzáadott víz hátrányosan befolyásolhatja a fedőképességet és a foltosodást eredményezhet. Festés közben a (felületi) hőmérséklet legyen +10°C és +25°C fok között, a relatív páratartalom 80% alatt. A legjobb eredmény elérése érdekében használjon rövidszőrű (10-14 mm) Dulux hengert vagy szintetikus sörtéjű ecsetet. A festéket 2 rétegben vigye fel, a második réteg előtt várjon minimum 2-4 órát. A tökéletes fedés és szín érdekében érdemes a felületet Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel lefesteni a termék felhordása előtt. Az esetleg lecseppenő festéket azonnal távolítsa el vizes-mosószeres szivaccsal. A festés során a szerszámokból a lehető legtöbb festéket használja fel, ezt követően az eszközök vízzel tisztíthatóak. FOLTÁLLÓSÁG: A felület a festék teljes száradása/kötése után, legalább 28 nap elteltével válik moshatóvá (az MSZ-EN-13300:2001 szabvány szerint).

Biztonság

Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi/területi/ országos/nemzetközi előírásoknak megfelelően. Tartalmaz: 1,2-benzisothiazol-3(2H)-on and C(M)IT/MIT(3:1). Allergiás reakciót válhat ki. Figyelem! Permetezés közben veszélyes, belélegezhető cseppek képződhetnek. A permetet vagy a ködöt nem szabad belélegezni. EU határérték erre a termékre (A/a – VB): 30 g/L (2010). Ez a termék legfeljebb 7 g/L VOC-t tartalmaz. A száraz film csiszolása, lángvágás, hegesztés során megnövekszik a por, a veszélyes füst/gőz/pára. Ahol lehetséges nedves csiszolást (nedves úton történő egyenletes felület kialakítását) kell alkalmazni. Amennyiben helyi elszívó ventilátorral a káros anyagok elszívása nem elegendő, megfelelő légzésvédő készüléket kell használni. Festés során a szerszámokból a lehető legtöbb festéket fel kell használni. Csak a teljesen kiürült és kitisztított csomagolóedény hasznosítható újra. Használat után mielőtt elmosná az ecsetet és a hengert, amennyire lehet távolítsa el a festéket belőlük. A kiürült csomagolóedény élelmiszerek tárolására nem alkalmas. A festék szárazfilm bevonatot tartósító biocid terméket tartalmaz: IPNC (CAS: 55064-53-6) (kezelt árucikk).

Ötletek & Tanácsok

1. Felület előkészítés

Felület előkészítés: A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd és pormentes. Ha szükséges a szennyeződések, a zsír és a por eltávolítása érdekében mossa le a felületet. Frissen vakolt felületen, csak a vakolat teljes átszáradása (3-4 hét) után alkalmazható. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval, a felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel, vagy Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel, majd hagyja megszáradni. Egyéb, korábban már festett, vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést. Amennyiben a festék száradása után nem kívánatos eredményt tapasztal, az összes korábbi bevonat eltávolítandó és a felületet a fentiek szerint kell előkészíteni. Kérje szaktanácsadónk segítségét, amennyiben nem biztos a felület alkalmasságában!

2. Tísztítás

TISZTÍTÁS: A Dulux EasyCare Konyha- és Fürdőszoba víztaszító technológiájának köszönhetően a folyékony szennyeződés lepereg a falfelületről, így könnyeben eltávolítható, mint a megszokott diszperziós falfestékek esetében. A folyadékot papírtörlővel óvatosan itassa fel, a szilárd anyagú szennyeződéseket, olaj-/zsírmaradványokat puha törlőruhával vagy szivaccsal távolítsa el. Ezt követően enyhe tisztítószeres, vizes szivaccsal törölje át a felületet. Kerülje az erőteljes dörzsölést, hogy a szennyeződés ne jusson be a bevonat mélyebb rétegeibe. Ezután hagyja rövid ideig (2-3 perc) hatni a tisztítószert. Végül tiszta vizes szivaccsal öblítse le a felületet, és hagyja megszáradni. Figyelmeztetés: Ne használjon túl erős, maró hatású tisztítószert és ne alkalmazzon erős dörzsölést, mert károsíthatja a festékréteget. A víztaszító hatás csak teljesen száraz felület esetében érvényesül. Azonos területen az ismételt (tisztítószeres) mosás és dörzsölés gyengítheti, vagy akár meg is szüntetheti a víztaszító tulajdonságot.

3. Tárolás

A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5°C és +30°C között. FAGYVESZÉLYES!

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.