A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Dulux EASYCARE+ 2,5 l beltéri falfesték (Foltálló+kopásbiztos) Lágy dallam

8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
  • Koszolódás- és kopásgátló
  • Foltálló
  • Könnyen felhordható
Nem értékelt
Elérhetőség: 4 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

Dulux EASYCARE+ 2,5 l beltéri falfesték (Foltálló+kopásbiztos) Lágy dallam

Megoldás a minden eddiginél tovább tartó frissességre és tisztaságra a falakon!

A legújabb, innovatív falfestékünk a Dulux EasyCare+ ragyogó teljesítménye megváltoztatja a falak tisztaságának megóvásáról alkotott elképzeléseket. Aprólékos fejlesztői munkával kifejlesztettünk egy új, előremutató technológiát képviselő, prémium falfestéket, amely új szintre emeli a falfelületek ellenállóképességét és tartósságát, és kombinálja termékeink megszokott, könnyű és egyszerű alkalmazhatóságával.

Láthatatlan védelem: Scuff resist technológia

Mikroszkopikus szinten az innovatív Scuff Resist technológia láthatatlan felületet képez, amely kisimítja a falfelület érdességét és megnehezíti, hogy a műanyag, gumi vagy fa anyagú tárgyak a fallal érintkezve nyomot hagyjanak. Az eredmény kibővített ellenállóképesség, hosszabban tartó tisztaság és újszerűség. Valós környezetben, gyakran használt diszperziós falfestékkel szemben, megszokott tárgyakkal tesztelve az eredmény magáért beszél: A hétköznapi tárgyak nem hagynak nyomot a forradalmi Dulux EasyCare+ falfestékkel bevont falakon.

 

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Termék videók