Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Dulux CMS Resist Satin zománc bázis sf Light 1 l
5.500 Ft
4.750 Ft (3.740 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%

Dulux CMS Resist Satin zománc bázis sf Light 1 l

5.500 Ft
4.750 Ft (3.740 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
Vonalkód: 5904078190289

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • Könnyű felhordás
  • Hosszantartó védelem
  • Kiváló takarás
  • Ellenáll a foltoknak
Elérhetőség: 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Dulux CMS Resist Satin zománc bázis sf Light 1 l

Termék leírás

A Dulux Resist Satin prémium minőségű ,alkidgyanta alapú, selyemfényű univerzális festék fém- és fafelületekre. Kültéren és beltéren egyaránt használható. A festék könnyen felhordható és kiváló fedőképességű.

Alkalmazás

A legjobb eredmény eléréshez festéskor
használjon mázoláshoz alkalmas rövidszőrű hengert vagy ecsetet. Ne hígítsa a festéket! Használat előtt jól keverje meg, hogy megfelelő állagát biztosítsa. Csak jól szellőző helyiségekben használja. A festéket 1-2 rétegben kell felvinni, a második réteg felvitele előtt várjon 16-24 órát. Festéskor a hőmérséklet legyen +5°C és +30°C között, a relatív páratartalom 85% alatt.

Biztonság

Tűzveszélyességi fokozat: II. Tűz- és robbanásveszélyes! Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Hőtől ,forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Az edény szorosan lezárva tartandó. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Hűvös helyen tartandó. A tartalom-edény elhelyezése hulladékként: valamennyi helyi, nemzeti, és nemzetközi szabályozás szerint. Allergiás reakciót válthat ki. Ha ventillátorral a káros anyagok elszívása nem elegendő, megfelelő légzésvédő készüléket kell használni.

Ötletek & Tanácsok

1. Felület előkészítés

A felületnek száraznak, épnek és tisztának (olaj-, zsír-, penész-, por- és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie. A felületről távolítsa el a rozsdát és a repedezett, rosszul tapadó, levelesen leváló vagy felpikkelyesedett korábbi bevonatokat. Az felületi hibákat javítsa ki a megfelelő gitt alkalmazásával,
majd csiszolja simára. A megfelelő eredmény elérése érdekében festés előtt használjon Supralux Általános alapozót.
Festés előtt győződjön meg arról, hogy a fűtőtest teljesen hideg.

2. Tísztítás

Festés után a szerszámokból a lehető legtöbb festéket távolítsa el, majd mossa ki tiszta vízzel. A friss foltokat azonnal, puha, vizes-mosószerecs szivaccsal távolítsa el.

3. Tárolás

Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.