Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Dulux CMS Resist Gloss zománc bázis mf Extra Deep 2,5 l
10.890 Ft
9.390 Ft (7.394 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%

Dulux CMS Resist Gloss zománc bázis mf Extra Deep 2,5 l

10.890 Ft
9.390 Ft (7.394 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
Vonalkód: 8590627994797

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • Könnyű felhordás
  • Hosszantartó védelem
  • Kiváló takarás
Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Dulux CMS Resist Gloss zománc bázis mf Extra Deep 2,5 l

Termék leírás

A Dulux Resist Gloss jó minőségű oldószeres festék fém- és fafelületekre. Kül- és
beltérben is alkalmazható, festés közben nem csöpög, és jó fedést biztosít. A festék
hosszútávon ellenállóvá teszi a festett felületet. A Dulux színkeverő rendszer segítségével a legújabb, kiváló összetevőkből összeállított formulával, a neked legjobban tetsző színekben érheted el.

Alkalmazás

A legjobb eredmény eléréshez festéskor használjon mázoláshoz alkalmas rövidszőrű hengert vagy ecsetet. Ne hígítsa a festéket. Használat előtt jól keverje meg, hogy megfelelő állagát biztosítsa. Csak jól szellőző helységekben használja. A festéket 1-2 rétegben kell felvinni, a második réteg felvitele előtt várjon 16-24 órát. Festéskor a hőmérséklet legyen +8°C felett, a relatív páratartalom 85% alatt. A végleges
fedőképesség a színezők hozzáadása után alakul ki. A festék fedőképessége az adott felület minőségétől függően változhat. A megfelelő színtónust a festék a teljes száradás után éri el.

Biztonság

Tűzveszélyességi fokozat: II.Tűz és robbanásveszélyes! ADR: Oldószeres termék. Ismételt expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedését okozhatja. Gőzök álmosságot vagy szédülést okozhatnak. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Csatornába engedni nem szabad. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Csak jól szellőztetett helyen használható. Túlérzékeny személyeknél allergiás reakciót válthat ki!

Ötletek & Tanácsok

1. Felület előkészítés

A felületnek száraznak, épnek és tisztának (olaj-, zsír-, penész-, por- és
egyéb szennyezodésektol mentesnek) kell lennie. A felületről távolítsa el a rozsdát és a repedezett, rosszul tapadó, levelesen leváló vagy felpikkelyesedett korábbi bevonatokat. A felületi hibákat javítsa ki megfelelő gitt alkalmazásával, majd csiszolja simára. A megfelelő eredmény elérése érdekében festés előtt használjon alapozót. Festés előtt győződjön meg arról, hogy a fűtőtest teljesen hideg.

2. Tísztítás

Festés után a szerszámokból a lehető legtöbb festéket távolítsa el, majd mossa ki tiszta vízzel. A friss foltokat azonnal, puha, vizes-mosószeres szivaccsal távolítsa el.

3. Tárolás

Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.