Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Dulux Absolute White beltéri falfesték Fehér 9 l
8.690 Ft
7.450 Ft (5.866 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%

Dulux Absolute White beltéri falfesték Fehér 9 l

8.690 Ft
7.450 Ft (5.866 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
Vonalkód: 5904078196496

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • Könnyű felhordás
Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Dulux Absolute White beltéri falfesték Fehér 9 l

Termék leírás

A Dulux Absolute White tökéletesen fehér (100/100* a fehér skálán) színt és mély matt felületet biztosít. A nagyon
alacsony – 0,2 g/L - VOC tartalomnak köszönhetően semleges szagú. A festék tökéletesen eloszlik a fal felületén,
optimalizált összetétele csepegésmentes, könnyű felhordást biztosít.

Alkalmazás

A festék jól használható lakó- és közösségi terek falain, normál vakolatokon, gipszkartonon, papír- és üvegszálas tapétán. A hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható festék tökéletesen fehér, jól fedő, matt felületet hoz létre, amely mikroporózus szerkezetének köszönhetően lehetővé teszi a fal természetes légzését, pára- és légáteresztő.

Biztonság

Figyelem Tartalmaz: 1,2-Benzizotiazol -3(2H)-on metilisotiazolin Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: valammenyi helyi, nemzeti, és nemzetközi szabályozás szerint. Figyelem! Permetezés közben veszélyes, belélegezhető cseppek képződhetnek. A permetet vagy a ködöt nem szabad belélegezni.

Adobe Reader letöltése

TDS Dulux Absolute White

SDS Dulux Absolute White

Ötletek & Tanácsok

1. Felület előkészítés

A felületnek száraznak, épnek és tisztának (olaj-, zsír-, por- és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie, új vakolás esetén a felület 3-4 hét után festhető. A felületről távolítsa el a repedezett, rosszul tapadó, levelesen leváló, táskásodó, vagy felpikkelyesedett korábbi bevonatokat (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felületi hibákat javítsa ki finomglettel, majd csiszolja simára. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval. Egyéb korábban már festett vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést.

2. Tísztítás

Festés után a szerszámokból a lehető legtöbb festéket távolítsa el, majd mossa ki tiszta vízzel. A friss foltokat azonnal, puha, vizes-mosószeres szivaccsal távolítsa el.

3. Tárolás

Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.