A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

DECORA univerzális alapozó 0,75 l fehér

Ár:
3.650 Ft (2.874 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!  • kül- és beltéri fa és korróziógátló alapozóval kezelt fémfelületek töltőalapozására alkalmazható

  • könnyen ecsetelhető

  • szárazon és vizesen egyaránt könnyen csiszolhatóA beszerzési árak folyamatos változása miatt,
az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.
Gyártó cikkszám: 112312
Cikkszám: 00001000040000000036
Elérhetőség: Raktáron, azonnal elvihető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Decora Trend Color Kft.

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

DECORA univerzális alapozó 0,75 l fehérAlkalmazási terület: kül- és beltéri fa és korróziógátló alapozóval kezelt fémfelületek töltőalapozására alkalmazható. A DECORA univerzális alapozó alkalmas a fa- illetve fémfelületeken keletkező apró szemcsés rések tökéletes kitöltésére. Minden olyan fafelület kezelésére alkalmas, melyet korábban már olajfesték hígítóval vagy lenolajkencével előkezeltek. Tulajdonságok: könnyen ecsetelhető, fémre és fára is alkalmas, szárazon és vizesen egyaránt könnyen csiszolható.Minőségi jellemzők:
  • Sűrűség:                            1,74 g/cm3 (20 °C-on)

  • Nem illó anyag:                   80 rel % (105 °C-on 1 óra)

  • Kiadósság:                         1l alapozó 8-10 m2 felület egyszeri bevonására alkalmas

  • Átvonhatóság:                    3 óra, csiszolható szobahőmérsékleten (vízesen vagy szárazon) 12 óra elteltével.

  • Kiszerelés:                          0,75 l, 2,5 l

  • Felhasználási idő:               a gyártástól számított 2 év (eredeti, bontatlan csomagolásban 5-25 °C-on tárolva)

  • Színek:                                fehérFelület előkészítése: megfelelően előkészített lenolajkencével bevont fafelületekre alkalmazható. Fémfelületek esetében csak korróziógátló alapozóval (pl. DECOKORR korróziógátló alapozó) bevont felületen javasoljuk használni. A töltőalapozót használat előtt alaposan fel kell keverni, majd lakkbenzinnel felhordásra alkalmas konzisztenciára hígítani.Az anyag felhordása: az anyag felhordása ecsettel vagy hengerrel történhet. Ajánljuk a festendő felület két rétegben történő festését. A két réteg felvitele között legalább 3 óra száradási időt kell biztosítani. A DECORA univerzális alapozóval átkent felület második rétege 3 óra elteltével csiszolás nélkül átfesthető, vagy 12 óra elteltével szárazon és vizesen egyaránt csiszolható. Csiszolás után a felületet vizes szivaccsal meg kell tisztítani, majd szárazra kell törölni. A száraz felület átvonására bármilyen szintetikus hígítású zománcfesték alkalmas.Tűzvédelmi előírás: II. tűzveszélyességi fokozatA festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés

DANUBIUS play