A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

DECORA FLEXI-DEXI flexibilis tetőszigetelő bevonat 1 l

Kiszerelések
5.890 Ft (4.638 Ft + ÁFA)

 
  • flexibilis tetőszigetelő bevonat
  • nagy hőingadozásnak kitett, ugyanakkor vízhatlan szigetelést igénylő felületek bevonására szolgál
  • UV-álló
  • rugalmassága kiváló
  • egységes felületet képez

Nem értékelt
Elérhetőség: 4 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

DECORA FLEXI-DEXI flexibilis tetőszigetelő bevonat 1 l

UV-állósága miatt tartós, így a lapostetők szigetelésére, palatető, valamint nagy hőingadozásnak kitett, de ugyanakkor vízhatlan szigetelést igénylő felületek bevonására szolgál.

 

Rugalmassága kiváló, 400 % felett szakad, ezért nem kell dilatációt kialakítani. Javítás esetén is egységes felületet képez. Funkciójának tökéletesebb ellátása érdekében célszerű hálót és sarokszalagot használni.

 

Még tökéletesebb felületi védelem érdekében a szigetelő bevonat átvonható DECORA DECOFLOOR Padló- és Teniszpálya festékkel.

 

Felhasználás:

 

A felületet gondosan meg kell tisztítani a portól és más egyéb szennyeződéstől (pl. moha vagy más szerves anyagok lerakódásától), majd ezt követően gondosan át kell mosni. Bádog vagy más fémek esetében, a tisztítást mosóporos vízzel kell végezni, ha a felület rozsdás, akkor azt drótkefével el kell távolítani, majd DECOKORR Korróziógátló alapozóval át kell kenni. Laza beton felületeknél használjon DECORA Decosil Mélyalapozót.

 

A felhordás történhet ecsettel, hengerrel. A felvitelt min. 2 rétegben végezzük, ügyeljünk a szigetelő réteg megfelelő vastagságának elérésére. Amennyiben a tetőket oldalfal övezi, úgy azt is vonjuk be 20 cm magasságig. A felületre 24 óra száradás után léphetünk, lehetőleg gumitalpú cipőben. A munka végeztével az anyag a kézről és a szerszámokról vízzel eltávolítható.

 

Hígítás: vízzel

 

Kiadósság:

 

1 liter Flexi-Dexi Tetőszigetelő bevonat 1m2 felület befedésére alkalmas 2 rétegben, száradási és átvonhatósági idő (25°C-on): 24 óra.

 

Felhordás: ecsettel, hengerrel, kefével.

 

Felhasználhatósági idő (5-25 °C-on tárolva): bontatlan csomagolásban 2 év.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
DANUBIUS play