A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

Decora Decopool Medencefesték 0,75 l kék

Ár:
4.790 Ft (3.772 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt! • kül- és beltéri fa, fém, beton és egyéb felületek védelmére víz, vegyi anyagok és oldószerekkel szemben

 • sav- és lúgálló

 • kopásálló

 • fertőtleníthetőA beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a készleten lévő termékekre vonatkoznak.
Gyártó cikkszám: 110004
Cikkszám: 00001000090000000001
Elérhetőség: Raktáron, azonnal elvihető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Decora Trend Color Kft.

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

Alkalmazási terület:a DECORA medencefesték bevonat alkalmas kül- és beltéri fa, fém, beton és egyéb felületek védelmére víz, vegyi anyagok és oldószerekkel szemben. Használható fürdőkádak, medencék és tartályok védelmére A megszilárdult bevonat rugalmas, kopásálló és korlátozottan nyomásálló. Tulajdonságok:sav- és lúgálló, kopásálló, univerzális, fertőtleníthető.Minőségi jellemzők:
 • Sűrűség:                            1,35 gr/ cm3 (20 °C-on)

 • Nem illó anyag:                   50 % (125 °C-on 1 óra)

 • Kiadósság:                         1 l festék 9-12 m2 felület egyszeri bevonására alkalmas

 • Hígítás:                               univerzális parkettalakk hígítóval

 • Átvonhatóság:                     4 óra után

 • Kiszerelés:                           0.75 l, 2.5 l

 • Színválaszték:                      kék   

 • Felhasználási idő:                a gyártástól számított 2 év (eredeti, bontatlan csomagolásban 5-25 °C-on tárolva)Felület előkészítése:távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket vagy a régi bevonatokat. A fa alapot dörzspapírral csiszoljuk át, portalanítsuk le, majd hígított Decora Decopool Medencefesték bevonattal kezeljük le. A festeni kívánt fa nedvességtartalma maximum 20% lehet. A fal és betonfelületekről távolítsuk el a pergő, laza részeket és hígított Decora Decopool Medencefestéket bevonattal kezeljük le. A rozsdamentes fémek felületét zsírtalanítsuk le és dörzspapírral érdesítsük fel, alapozásként használjunk hígított Decora Decopool Medencefestéket.Az anyag felhordása:a festést csak +5°C felett végezzük. Kültéri alkalmazás esetén a festést ne végezzük esőben, illetve tűző napon. Használat előtt a festéket alaposan fel kell keverni! A felhordás történhet ecsettel, hengerrel vagy egyéb speciális szóró berendezéssel. A terméket maximum 5% univerzális parkettalakk hígítóval hígítsuk az első réteg felvitele előtt. A második réteget csak szükség esetén kell hígítani. A festések között legalább 4 óra száradási időt kell biztosítani. Munkavégzés utáni szerszám tisztítást, elcseppenés feltörlését parkettalakk hígítóval kell végezni. Tűzvédelmi előírás: R10 – kevésbé tűzveszélyes, R20/21 -  belélegezve és bőrrel érintkezve ártalmas, R38 – bőrizgató hatású, R40 – a rákkeltő hatás korlátozott mértékben bizonyított.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés

DANUBIUS play