A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

Damisol Schimmel Stop Penészgombaölő szer 0,5 l szórófejes

Ár:
2.329 Ft (1.834 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!  • A penész azonnali megszüntetésére, a foltok elhalványítására!

  • A szer alkalmas a penészgombák, mohák, algák azonnali elpusztítására.A beszerzési árak folyamatos változása miatt,
az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.
Cikkszám: 00001000070000000022
Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: DAMISOL Kft

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

A hideg idő beköszöntével a rosszul szigetelt, ún. hőhidas épületrészek, és a párás, nedves falfelületeken - mint a hideg sarkok, fürdőszobák, csempefugák, műanyag függönyök, stb. - rövid időn belül megjelennek a penészgombák telepei.


A penészfolt - azon kívül, hogy csúfítja a helyiséget - az egészségre is ártalmas, mert spórái allergiát okozhatnak, sőt az asztmásoknál rohamot is kiválthatnak.


A penészgombák, az algák és a mohák elpusztítására alkalmas készítmény a SCHIMMEL STOP, mely elsősorban a meglévő penész elpusztítására alkalmas. A készítményt hígítás nélkül kell a penészes felületre permetezni, úgy, hogy ne csurogjon meg a felületen az anyag (maximum 1 dl/m² mennyiségben).


Rövid idő elteltével a penész elhal, elhalványodik a folt. A kezelést célszerű még egyszer megismételni, majd az elhalt penészmaradékot száradás után letörölni. A festés színét általában nem változtatja meg, de kis helyen próbakezelés ajánlott.


Az olyan helyiségekben, ahol kisgyermek tartózkodik, csak intenzív szellőztetés és egy 1 nap eltelte után használható ismét a szoba.


Élelmiszertároló helyeken csak úgy használható a szer, ha a felhasználáskor, majd a szellőztetés idejére nincs a helyiségben élelmiszer!


A készítményt irritáló, maró hatású! Alkalmazásakor védőszemüveg és gumikesztyű használata szükséges!


A készítményt más anyaggal tilos keverni, mert mérgező klór szabadulhat fel!


A szert gondosan lezárva, élelmiszerektől elkülönítve, gyermekektől gondosan elzárva, erős fénytől védett, hűvös, de fagymentes helyen kell tárolni!A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés

DANUBIUS play