A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Cuprolin antifouling festék algagátló 1 l szürke

21.590 Ft (17.000 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5995801958719

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • hajók vízvonal alatti felületének és egyéb tartósan vízbe merülő szerkezetek, tárgyak antifouling festésére alkalmazzák.

  • vízben lassan kioldódó méregtartalmánál fogva meggátolja az algák, kagylók stb. letelepedését.

  • tixotróp tulajdonságú, ezért függőleges felületen sem folyik meg, vastag rétegben is felhordható.
Elérhetőség: 1 db raktáron
Nem értékelt

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

Cuprolin antifouling festék algagátló 1 l szürke

Alkalmazási terület: Hajók vízvonal alatti felületének és egyéb tartósan vízbe merülő szerkezetek, tárgyak antifouling festésére alkalmazzák. A korszerű felépítésű CUPROLIN ANTIFOULING festék vízben lassan kioldódó méregtartalmánál fogva meggátolja az algák, kagylók stb. letelepedését. A CUPROLIN ANTIFOULING festék tixotróp tulajdonságú, ezért függőleges felületen sem folyik meg, vastag rétegben is felhordható.

 

Bármely, megfelelően kialakított védőbevonat-rendszer utolsó rétegeként alkalmazzák a CUPROLIN ANTIFOULING festéket, optimálisan két rétegben. Az első réteg csak 24 óra száradás után vonható át.

 

Mérgezőanyag-tartalma miatt nem szórható, ecseteléssel vagy hengerezéssel kell felhordani. A felhordásra alkalmas konzisztenciát Izofix hígítóval kell beállítani.

 

A CUPROLIN ANTIFOULING festék hatóanyaga folyamatosan, lassan oldódik ki a bevonatból. Ez biztosítja a huzamosabb ideig tartó antifouling hatást. Az igénybevétel mértékétől függően felülvizsgálat után célszerű felújítani, egy újabb réteg CUPROLIN ANTIFOULING festék felhordásával.

 

Hígítás: Izofix 513 hígítóval.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.