A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Cuprolin antifouling festék algagátló 1 l szürke

21.600 Ft (17.008 Ft + ÁFA)

  • hajók vízvonal alatti felületének és egyéb tartósan vízbe merülő szerkezetek, tárgyak antifouling festésére alkalmazzák.

  • vízben lassan kioldódó méregtartalmánál fogva meggátolja az algák, kagylók stb. letelepedését.

  • tixotróp tulajdonságú, ezért függőleges felületen sem folyik meg, vastag rétegben is felhordható.
Nem értékelt
Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

Cuprolin antifouling festék algagátló 1 l szürke

Alkalmazási terület: Hajók vízvonal alatti felületének és egyéb tartósan vízbe merülő szerkezetek, tárgyak antifouling festésére alkalmazzák. A korszerű felépítésű CUPROLIN ANTIFOULING festék vízben lassan kioldódó méregtartalmánál fogva meggátolja az algák, kagylók stb. letelepedését. A CUPROLIN ANTIFOULING festék tixotróp tulajdonságú, ezért függőleges felületen sem folyik meg, vastag rétegben is felhordható.

 

Bármely, megfelelően kialakított védőbevonat-rendszer utolsó rétegeként alkalmazzák a CUPROLIN ANTIFOULING festéket, optimálisan két rétegben. Az első réteg csak 24 óra száradás után vonható át.

 

Mérgezőanyag-tartalma miatt nem szórható, ecseteléssel vagy hengerezéssel kell felhordani. A felhordásra alkalmas konzisztenciát Izofix hígítóval kell beállítani.

 

A CUPROLIN ANTIFOULING festék hatóanyaga folyamatosan, lassan oldódik ki a bevonatból. Ez biztosítja a huzamosabb ideig tartó antifouling hatást. Az igénybevétel mértékétől függően felülvizsgálat után célszerű felújítani, egy újabb réteg CUPROLIN ANTIFOULING festék felhordásával.

 

Hígítás: Izofix 513 hígítóval.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.