A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

CELLKOLOR univerzális alapozó 1 l szürke

Ár:
3.270 Ft (2.575 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!  • jól tapadó képességű alapozó

  • kül- és beltéri  

  • faszerkezetek, ajtó, ablak, kerítés, korlát, továbbá vas és acélfelületeken használható.A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a készleten lévő termékekre vonatkoznak.
Cikkszám: 00001000040000000015
Elérhetőség: Kevesebb, mint 5 db van raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Polifarbe Kft.

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

Megfelelően előkészített kül- és beltéri fafelületek alapozó festésére és fémfelületek közbenső festésére alkalmas alapozó. Gyorsan szárad, könnynen ecsetelhető és csiszolható.Alkalmazási terület:A termék univerzálisan alkalmazható megfelelően előkészített kül- és beltéri fa-, valamint fémfelületek közbenső festésére.Felhasználás:Felhasználás előtt a festék felületéről az esetleg kialakult bőrréteget el kell távolítani, és a festéket jól fel kell keverni. A festendő felületnek a festék fogadására alkalmasnak, por-, olaj-, rozsdamentesnek, száraznak kell lennie.
  • Új, kültéri fafelületek esetén csiszolás és portalanítás után Poli-Farbe Boróka Base fakonzerváló alapozó használata javasolt.

  • Beltéren elegendő a fát csak félolajjal vagy lenolajkencével pórustömíteni. 

  • Festetlen fémfelületekre a Poli-Farbe Cellkolor korróziógátló alapozóval történő festés után javasolt az univerzális alapozó használata.

  • Felújító festéseknél a laza, nem hordképes bevonatot el kell távolítani, a felület egyenetlenségeit ki kell javítani. A felületre a megfelelő előkészítést, csiszolást, portalanítást, zsírtalanítást, korrózióvédelmet, pórustömítést követően az univerzális alapozó felhordható, amelyet ecsettel és hengerrel lehet végezni. A Poli-Farbe Cellkolor univerzális alapozót 1-2 rétegben célszerű alkalmazni, a rétegek között kb.: 8 óra száradási idő biztosításával. Az alapozóval festett, száraz, csiszolt és portalanított felületekre Poli-Farbe Cellkolor selyemfényű, Poli-Farbe Cellkolor Brill magasfényű, Poli-Farbe ECO magasfényű, vagy Poli-Farbe Cellkolor Aqua selyemfényű zománcfestéket javaslunk 1-2 rétegben. A munkavégzés után a szerszámok lakkbenzin hígítóval megtisztíthatók. A használat után a festéket gondosan le kell zárni. A doboz rövid idejű fejre állításával a maradék festék tárolhatósága kedvezőbben alakul.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés

DANUBIUS play