Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BORÓKA oldószeres vékonylazúr 0,75 l borovi fenyő

Ár:
2.350 Ft
1.880 Ft (1.480 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: 5998672157793

> kül- és beltéri

 

> hosszantartó védelmet biztosít

 

> vízlepergető tulajdonságú

 

> 11 színben kaphatóSzín Lazúrok:
Kiszerelések:

Leírás és Paraméterek

Tartós védelemmel rendelkező, vízlepergető tulajdonságú, gélesített vékonylazúr. A Poli-Farbe Boróka oldószeres vékonylazúr kiemeli a fa természetes

szépségét, hosszantartó védelmet biztosít a kül-, és beltéri, puha-, és keményfából készített tárgyaknak és szerkezeteknek. A lazúr jól beszívódik a fába rugalmas, vízlepergető,

ellenálló felületet biztosít. A fa felületeknek tartós dekoratív színt kölcsönöz, mely hozzájárul a fa szerkezetének védelméhez.

 
Száradási idő 24 óra (hőmérséklet és a páratartalom függvényében)
Átfesthetőség 24 óra (hőmérséklet és a páratartalom függvényében)
Minőségét megőrzi 24 hónapig (5 - 25 °C-on tárolva)
Alkalmazás ecsettel, lakkhengerrel
Javasolt rétegszám 2 réteg
Higítás nem szükséges, a termék felkeverést követően használatra kész.
Kiadósság kb. 12-15 m2 / liter, egy rétegben, a fa szívóképességének függvényében.
 
 
 

Alkalmazási terület

 

Megfelelően előkészített kül-, és beltéri, puha-, és keményfa szerkezetek, épület deszkázatok, kerítések, pergolák, bútorok, kerti bútorok, faházak, lambéria stb. tartós védelmére, színezésére, díszítésére használható.

 

Alkalmazás

 

ecsettel, lakkhengerrel

 

Felhasználás

 

A lazúr felületéről el kell távolítani az esetleg kialakult bőrréteget és alaposan fel kell keverni. Az új megfelelően szárított és tárolt fafelületek lazúrozása előtt csiszolást, portalanítást, ha szükséges észter hígítóval történő gyantamentesítést kell végezni. Beltéri fafelület: Alapozás nem szükséges. Az első réteget a fa erezetével párhuzamosan, egyenletes vastagságban, puha ecsettel, esetleg lakkhengerrel javasolt felhordani. A második réteg a száradást és fi nom csiszolást követően 1 nap múlva festhető. Kültéri fafelület: A felület előkészítést követően – hosszútávú védelem esetén a fát gombák és rovar kártevők elleni védelmet biztosító Boróka Base fakonzerváló alapozóval kell beereszteni, – lehetőség van csak pórustömítésre is, amely félolajjal való beeresztést jelent. Az alapozó száradása után – annak csiszolása nélkül – 2 réteg lazúrfesték hordható fel 24 óra száradási idő valamint fi nom csiszolás közbeiktatásával. Felújítás, emlékeztető festés: Csiszolás, portalanítás után 1 - 2 réteg lazúr felhordása szükséges. A levegő nedvességtartalom változásai miatt kialakuló repedések alapozása, lazúrozása a hibák megjelenését követően rövid időn belül javasolt. Világos színek kevésbé védik a fa anyagát, a sötét színek tartósabb védelmet biztosítanak. A különböző színű lazúrok egymással korlátlanul keverhetők. Boróka Satin vastaglazúrral való keverés esetén még további variációkra van lehetőség. A színek a fa típusának, szívóképességének, erezetének, a lazúr rétegvastagságának függvényében eltérhetnek a színmintától. A színek megállapításához próbafestés javasolt. A szerszámok a munkavégzés után háztartási lakkbenzinnel elmoshatók. Alapozás: beltéren nem, kültéren rövidebb távú védelem esetén félolajjal, hosszú távú védelem gombák és rovarok elleni favédelem szükséges.

 

Összetétel

 

lakkbenzin, alkidgyanta, pigmentek, adalékanyagok

 

Veszélyességi osztály

 

„Tűz- és robbanásveszélyes”, „B” II. fokozat.

 

Szabályozási tájékoztatás

 

EU határérték erre a termékre (A/f): 700 g/l. Ez a termék legfeljebb 700 g/l VOC-t tartalmaz.

 


A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés