A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
BORÓKA Base fakonzerváló alapozó 2,5 l
15.400 Ft (12.126 Ft + ÁFA)

BORÓKA Base fakonzerváló alapozó 2,5 l

15.400 Ft (12.126 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5998672157670

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • oldószeres impregnáló alapozó
  • rovarkárosítás, gomba, szürkepenész megelőzésére
  • kialakult fertőzés megszüntetésére
Elérhetőség: 1 db raktáron 1 db raktáron
Átlagos értékelés: (1)

Leírás és Paraméterek

BORÓKA Base fakonzerváló alapozó 2,5 l

BORÓKA Base fakonzerváló alapozó 2,5 l

Rovarkárosítás, esztétikai és szerkezeti gomba kártevők, szürkepenész, kékgombák, korhasztó gombák elleni megelőzésre, vagy a már kialakult fertőzés megszüntetésére szolgáló, oldószeres impregnáló alapozó.

Száradási idő 24 óra (a hőmérséklet és a páratartalom függvényében)
Tárolás 5-25°C között
Minőségét megőrzi Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 24 hónapig.
Alkalmazás ecsettel, mártással. Nem szabad szórni!
Hígítás nem megengedett
Kiadósság 7-8 m2/l (a fa porozitásának függvényében)

Alkalmazási terület:

kültéri, vagy nedvességnek fokozottan kitett fafelületek, pl. faházak, kerítések, pergolák, ablakok, ajtók, fából készült szerkezetek impregnáló alapozására használható, amely biztosítja a fa hosszan tartó védelmét. Viszont nem alkalmazható játékokra, élelmiszerekkel és takarmányokkal közvetlenül érintkező fafelületekre.

Felhasználás:

használat előtt az alapozót alaposan fel kell keverni. A légszáraz fafelületet elő kell készíteni az alapozásra; csiszolni, portalanítani kell. A gyantát észter hígítóval, háztartási lakkbenzinnel el kell távolítani. Az alapozót ecsettel lehet felhordani. Az alapozónak be kell szívódnia a fába.

A száradást követően a felület a Poli-Farbe fabevonó festékeivel, lazúrjaival átfesthető. Az alapozott fát nem szabad csiszolni! Amennyiben ez szükséges, akkor az első réteg átvonó festék száradását követően - annak eltávolítását kerülve - csiszolható, finomítható a felület. 5 ºC alatti hőmérsékleten nem javasoljuk a festést!

A korábban festett fafelület a festékréteg teljes eltávolítása után alapozható. A szerszámok a munkavégzést követően kevés lakkbenzinnel elmoshatók. Az így nyert mosófolyadék biocid tartalma kezeletlen fafelületre felhordva hasznosul, de nem nyújt teljes értékű védelmet.

A fakonzerváló alapozó átlagos beltéri körülmények mellett történő használata nem indokolt. Szerkezetileg erősen károsodott faanyagok esetében (fafúró rovarok, és korhasztó gombák) kérje ki a fertőzés megszüntetésében jártas szakértő véleményét! A használat során tartsa szem előtt, hogy biocid tartalmú készítményről van szó!

 

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2022. 06. 17. -