Kategóriák
Termék címkék:
aljzatkiegyenlítő
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
BAUMIT Nivello Quattro 25 kg önterülő aljzatkiegyenlítő
5.490 Ft (4.323 Ft + ÁFA)

BAUMIT Nivello Quattro 25 kg önterülő aljzatkiegyenlítő

5.490 Ft (4.323 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5997430562046
Egységár: 219,60 Ft/kg

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

A terméket telephelyünkön tudja személyesen átvenni!

  • gyorsan kötő beltéri önterülő aljzatkiegyenlítő
  • régi és új beltéri felületeken, felújításoknál padlóburkolás előtti kiegyenlítésre alkalmas
  • padlófűtés esetén is alkalmazható
  • emelt szilárdságú (C20), pont-terhelhető
  • kitűnő alapfelület hideg- és melegburkolatok bevonatok alá egyaránt
Elérhetőség: 108 db raktáron
Átlagos értékelés: (3)

Leírás és Paraméterek

BAUMIT Nivello Quattro 25 kg önterülő aljzatkiegyenlítő

Baumit Nivello Quattro önterülő aljzatkiegyenlítő 25 kg

 

Gyorsan kötő beltéri önterülő aljzatkiegyenlítő, amely kiválóan alkalmazható régi és új beltéri felületeken, felújításoknál padlóburkolás előtti kiegyenlítésre. Padlófűtés esetén is alkalmazható. Emelt szilárdságú (C20), pont-terhelhető. Kitűnő alapfelület hideg- és melegburkolatok (laminált lapok, szőnyeg, pvc, linóleum gumi) bevonatok alá egyaránt. Járható 2-3 óra múlva. Burkolható rétegvastagságtól függően kb. 24-48 óra múlva.

 

Felhasználás:

 

Az alapfelület legyen tiszta, egyenletesen száraz, szilárd, teherbíró, fagytól, portól, laza részektől, zsaluleválasztó olajtól mentes. Minden tapadást gátló anyagot távolítsunk el csiszolással, fűrészeléssel vagy homokfúvással. A maradék nedvességtartalom feleljen meg a normatívákban leírtaknak ill. a mindenkori műszaki előírásoknak. A Baumit Nivello Quattro alkalmazható minden az építőiparban járatos ásványi alapfelületen, pl. cement-, és gipszesztrich. A Baumit Nivello Quattro nem alkalmazható műanyag és fém felületeken. Tágulási-, dilatációs-, és falcsatlakozási fugákat töltsük ki. Az anyag befolyását ezekbe a fugákba akadályozzuk meg.

 

Előkészítés:

 

nedvszívó alapfelületeket Baumit Grund alapozóval ill. nem nedvszívó alapfelületeket Baumit Supergrund alapozóval alapozzuk.

 

Feldolgozás:

 

keverés: a Baumit Nivello Quattro-t hideg, tiszta vízhez öntjük, majd lassú járású keverővel (max. 600 min-1) átkeverjük, amíg egy csomómentes, homogén masszát nem kapunk (keverési idő kb. 2-3 perc). A feldolgozhatósági idő 20°C-on kb. 30 perc, ettől alacsonyabb hőmérsékleten hosszabb, magasabb hőmérsékleten rövidebb. A már bekevert anyagot semmilyen esetben sem szabad vízzel visszahígítani. Ne adjunk a termékhez egyéb adalékszert (pl. fagyásgátló, kötésgyorsító).

 

Keverési arány: 6,0 l víz minden 25,0 kg Baumit Nivello Quattro-hoz

 

Alkalmazás: a frissen bekevert anyagot öntsük az aljzatra és simító spatulával vagy rozsdamentes simítóval egyenletesen a kívánt szintig eloszlatjuk. Ezt követően a Baumit Nivello Quattro-t tüskés hengerrel buboréktalanítjuk. A massza magától síkra terül. A Baumit Nivello Quattro géppel feldolgozható (folyamatos keverésű csiga)

 

Utókezelés: a friss aljzatkiegyenlítőt megfelelő intézkedésekkel védeni kell a huzattól, közvetlen napsugárzástól és hőhatástól.

 

Általános tudnivalók: a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérséklete a feldolgozás és a kötés ideje alatt min. +5°C legyen. 3 mm-es rétegvastagságig 24 óra elteltével burkolható. Ökölszabályként alkalmazható, hogy minden további 1 mm-es rétegvastagság esetén további 24 óra1) száradási idő szükséges. Ügyeljünk arra, hogy a Baumit Nivello Quattro nem alkalmazható kültérben és nedves üzemű helyiségekben (W4-es terhelési osztály ÖNÖRM B2207 szerint, mint pl. ipari konyhák, vendéglátó egységek zuhanyzói).

 

1) +20° C –os léghőmérsékletre és ≤70 % relatív páratartalomra vonatkoztatva. Magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén felgyorsul, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén lelassul a kötési idő

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2022. 03. 23. -
Kiváló anyag, gyorsan szárad, stabil erős.
2021. 08. 18. -
2021. 06. 09. -
Nagyon jó vele dolgozni,és valóban járható 3 óra múlva.
Maximálisan megvagyok vele elégedve!

Itt tudja átvenni a terméket >>

1106 Budapest, Tarkarét utca 2.