Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BAUMIT ESZTRICH E225 40 kg

Ár:
1.250 Ft (984 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 152101
Cikkszám: 00003000180000000006
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: BAUMIT Kft.

Leírás és Paraméterek

BAUMIT ESZTRICH E225 40 kg

Előkevert, kész szárazbeton, esztrich előállításához, kézi és gépi bedolgozásra. Cementesztrich (MSZ EN 13813 CT-C20-F5) úsztatott-, csúsztatott- és kötőesztrich készítéséhez, padlófűtéshez is megfelelő. Minden burkolat alatt alkalmas aljzatképzésre. Vastagság: min. 35 mm, igénybevételtől függően.

Feldolgozás: alapfelület általános követelményei: a munka megkezdése előtt meg kell vizsgálni az alap szilárdságát, felületi egyenetlenségeit. Az alapfelület legyen szilárd, tiszta, zsaluzóolajtól, cementlétől, sókivirágzástól mentes.

Keverés: az esztrichhabarcsot kézzel vagy géppel (szabadesésű vagy folyamatos)lehet megkeverni. Zsákos anyagnál kb. 5 l vízre van szükség zsákonként (40 kg). Felhordás: a felhordás a betonozási munkák általános szabályai szerint történjen. A vastagság beállításához használjunk esztrichprofilt. Megjegyzés: a felület, az alap és a levegő hőmérséklete +5 ̊C-nál magasabb legyen. Csak tiszta – pl. vezetékes – vizet használjunk. A huzatot, közvetlen napsugárzást, valamint az idő előtti kiszáradást el kell kerülni (utókezelés).

Fokozottan felhívjuk a figyelmet arra, hogy az esztrichréteget a szilárdulás után le kell burkolni, mert a hosszabb ideig burkolatlanul hagyott esztrichréteg egyenlőtlen száradása nem megengedett mértékű alakváltozásokat is okozhat!

 A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés