A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
BAUMIT ESZTRICH E225 40 kg
2.450 Ft (1.929 Ft + ÁFA)

BAUMIT ESZTRICH E225 40 kg

2.450 Ft (1.929 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5997430521012

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

A terméket telephelyünkön tudja személyesen átvenni!


  • Mindenféle burkolathoz

  • Mindenféle aljzatra alkalmas

  • Padlófűtéshez alkalmazható

Elérhetőség: 136 db raktáron 136 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

BAUMIT ESZTRICH E225 40 kg

Előkevert, kész szárazbeton, esztrich előállításához, kézi és gépi bedolgozásra. Cementesztrich (MSZ EN 13813 CT-C20-F5) úsztatott-, csúsztatott- és kötőesztrich készítéséhez, padlófűtéshez is megfelelő. Minden burkolat alatt alkalmas aljzatképzésre. Vastagság: min. 35 mm, igénybevételtől függően.


 

Feldolgozás: alapfelület általános követelményei: a munka megkezdése előtt meg kell vizsgálni az alap szilárdságát, felületi egyenetlenségeit. Az alapfelület legyen szilárd, tiszta, zsaluzóolajtól, cementlétől, sókivirágzástól mentes.

Keverés: az esztrichhabarcsot kézzel vagy géppel (szabadesésű vagy folyamatos)lehet megkeverni. Zsákos anyagnál kb. 5 l vízre van szükség zsákonként (40 kg). Felhordás: a felhordás a betonozási munkák általános szabályai szerint történjen. A vastagság beállításához használjunk esztrichprofilt. Megjegyzés: a felület, az alap és a levegő hőmérséklete +5 ̊C-nál magasabb legyen. Csak tiszta – pl. vezetékes – vizet használjunk. A huzatot, közvetlen napsugárzást, valamint az idő előtti kiszáradást el kell kerülni (utókezelés).

Fokozottan felhívjuk a figyelmet arra, hogy az esztrichréteget a szilárdulás után le kell burkolni, mert a hosszabb ideig burkolatlanul hagyott esztrichréteg egyenlőtlen száradása nem megengedett mértékű alakváltozásokat is okozhat!

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.