A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

BAUMIT ESZTRICH E225 40 kg

1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)

A TERMÉKET TELEPHELYÜNKÖN TUDJA SZEMÉLYESEN ÁTVENNI!


  •  

    Mindenféle burkolathoz


  •  

    Mindenféle aljzatra alkalmas


  •  

    Padlófűtéshez alkalmazható


Nem értékelt
Elérhetőség: 145 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

BAUMIT ESZTRICH E225 40 kg

BAUMIT ESZTRICH E225 40 kg

 

Előkevert, kész szárazbeton, esztrich előállításához, kézi és gépi bedolgozásra. Cementesztrich (MSZ EN 13813 CT-C20-F5) úsztatott-, csúsztatott- és kötőesztrich készítéséhez, padlófűtéshez is megfelelő. Minden burkolat alatt alkalmas aljzatképzésre. Vastagság: min. 35 mm, igénybevételtől függően.

 

Feldolgozás: alapfelület általános követelményei: a munka megkezdése előtt meg kell vizsgálni az alap szilárdságát, felületi egyenetlenségeit. Az alapfelület legyen szilárd, tiszta, zsaluzóolajtól, cementlétől, sókivirágzástól mentes.

 

Keverés: az esztrichhabarcsot kézzel vagy géppel (szabadesésű vagy folyamatos)lehet megkeverni. Zsákos anyagnál kb. 5 l vízre van szükség zsákonként (40 kg). Felhordás: a felhordás a betonozási munkák általános szabályai szerint történjen. A vastagság beállításához használjunk esztrichprofilt. Megjegyzés: a felület, az alap és a levegő hőmérséklete +5 ̊C-nál magasabb legyen. Csak tiszta – pl. vezetékes – vizet használjunk. A huzatot, közvetlen napsugárzást, valamint az idő előtti kiszáradást el kell kerülni (utókezelés).

 

Fokozottan felhívjuk a figyelmet arra, hogy az esztrichréteget a szilárdulás után le kell burkolni, mert a hosszabb ideig burkolatlanul hagyott esztrichréteg egyenlőtlen száradása nem megengedett mértékű alakváltozásokat is okozhat!

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
DANUBIUS play