A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

AQUAKOLOR színezőpaszta 500 ml 480 narancs

2.150 Ft (1.693 Ft + ÁFA)

  • kül- és beltéri diszperziós fal- és homlokzatfestékek színezésére

  • önmagában is alkalmazható homlokzat- és falfesték

  • kiváló színezőerő

Nem értékelt
Elérhetőség: 15 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

AQUAKOLOR színezőpaszta 500 ml 480 narancs

AQUAKOLOR színezőpaszta 500 ml 480 narancs

Kül- és beltéri diszperziós fal- és homlokzatfestékek színezésére korlátlan mennyiségben használható. Önmagában is alkalmazható homlokzat- és falfesték. Az AQUAKOLOR színezőpaszta a Fresco mészfesték színezésére is kiválóan használható max. 3% mennyiségben. Kiváló színezőerő.
Hígíthatóság: szükség esetén vízzel, átfesthetőségi idő: 4 óra, száradási idő: 2 óra
Felhasználás:
Az AQUAKOLOR színezőpasztát először a színezni kívánt festék kis részletével homogénre kell keverni. Ezzel a keverékkel kell azután a teljes festékmennyiséget egyszerre beszínezni. Amennyiben az AQUAKOLOR színezőpasztát mint festéket kívánja használni, akkor a vizes diszperziós homlokzat- és falfestéknél szokott módon kell eljárni. Ilyenkor a felületet célszerű FALFIX/HÉRA diszperziós mélyalapozóval beereszteni, majd a felületet AQUAKOLOR-ral két rétegben átfesteni. Száradási idő 2 óra, átfesthetőség 4 óra 23°C-on. Fresco mészfesték színezése esetén a színezőpaszta megengedett mennyiségét (max. 3%) vízzel ötszörösére hígítva lehet a mészfestékbe keverni. A színezett festéket tárolás nélkül, azonnal javasoljuk felhasználni.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.