A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

AkroPON rugalmas padlófesték 4 l sötétszürke

14.250 Ft (11.220 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5991433717250

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • kül- és beltérben használható rugalmas, kopásálló festék

  • jól tapad beton, tégla, vakolat, pala és különböző kőburkolat felületén

  • járda, lépcső, terasz, gépkocsi beálló, épület- és kerítéslábazat állagmegóvó, dekoratív festésére

  • beltérben kisebb forgalmú helyiségek padlójának átfestésére

  • olaj-, benzin- és sóálló

Elérhetőség: 6 db raktáron
Nem értékelt

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

AkroPON rugalmas padlófesték 4 l sötétszürke

Kül- és beltérben használható rugalmas, kopásálló festék. Jól tapad beton, tégla, vakolat, pala és különböző kőburkolat felületén. Járda, lépcső, terasz, gépkocsi beálló, épület- és kerítéslábazat állagmegóvó, dekoratív festésére, valamint beltérben kisebb forgalmú helyiségek (pl. kamra, padlásfeljáró, különböző tároló, barkácsműhely) padlójának átfestésére. Olaj-, benzin- és sóállósága miatt alkalmas kis forgalmú garázs, gépkocsitároló padlójának bevonására.


Az AkroPON akrilát bázisú, vizes diszperziós, gyárilag színezett, gyorsan száradó rugalmas padlóbevonó festék.

A belőle készült bevonat fagyálló, nagy kopásállóságú.


Alkalmazási terület:
Kül-és beltérben használható festék. Jól tapad beton, betonyp, tégla, vakolat, fa, pala és különböző kőburkolat felületén. Alkalmazható járda, lépcső, terasz, gépkocsi beálló, épület-és kerítéslábazat állagmegóvó, dekoratív festésre, valamint beltérben kisebb forgalmú helyiségek (pl. kamra, padlásfeljáró, különböző tároló, barkácsműhely) padlójának átfestésére. Olaj-, benzin-és sóállósága miatt alkalmas kis forgalmú garázs, gépkocsitároló padlójának bevonására.


Anyagszükséglet: 


kb. 0,25-0,35 liter/m2 hígítatlan festék 2 rétegben a felület szívóképességétől függően


Felhasználás:

 


Festés előtt az alapfelületen megfelelő javítóanyagokkal végezzük el a szükséges javításokat. A felületről mechanikai úton (kaparás, csiszolás, stb.) távolítsunk el mindenféle szilárd szennyeződést. A tisztításkor keletkezett és a felületre korábban lerakódott port, porszívóval gyűjtsük össze. A felületen lévő zsír és olajszennyeződéseket mosószeres vízzel távolítsuk el. Ha ez nem lehetséges (mert a zsír és olaj mélyen beszívódott a pórusokba) a szennyezett felületet betonmarással vagy véséssel el kell távolítani és a felületen keletkezett hibákat megfelelő javítóanyagokkal ki kell javítani. Az alapozást légszáraz vagy enyhén nedves felületen (víztócsák ne legyenek rajta) végezzük el, AkroPon univerzális alapozó termékkel. Az AkroPON-t két rétegben hordjuk fel ecsettel, hengerrel vagy szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel. Az első réteg felhordásakor 10-15 %, a második réteg felhordásakor pedig 5 % vízzel hígítsuk meg a festéket. A két réteg felhordása között 25°C-on min. 2 óra száradási időt kell biztosítani. Alacsonyabb hőmérsékleten vagy 75 % relatív páratartalom fölött a száradási idő jelentősen megnövekedhet. A kezelt felületet a teljes kiszáradásig víz/csapadék és fagyhatás nem érheti.

A szerszámok a száradás előtt vízzel tisztíthatóak.

A padlóbevonat kopásállóságát és tisztíthatóságát fokozhatjuk, ha az AkroPON-t egy vagy két réteg Betonlakkal átfestjük.


 

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.